Η ορκωμοσία είναι η τελευταία τελετή πανεπιστημίου στην οποία θα παραβρεθείς στην φοιτητική σου ζωή. Η τελευταία και φυσικά η πιο σημαντική. Είναι η μέρα που σου αξίζει να δείχνεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ, πιο λαμπερή, πιο ευτυχισμένη, και φυσικά η ορκωμοσία δεν είναι παρά η μέρα που κάνεις περήφανους όλους τους αγαπηένους σου ανθρώπους, αλλά περισσότερο τον εαυτό σου.

Στην τελετή οκωμοσίας σίγουρα θα χαμογελάσεις, θα συγκινηθείς, θα κλάψεις, και σίγουρα θα βγάλεις άπειρες φωτογραφίες για να αποθανατίσεις την κάθε στιγμή.

Αν και είναι σίγουρο πως θα θυμάσαι τα πάντα γιατί είναι μία μοναδική τελετή, την οποία αν είσαι τυχερή θα την μοιραστείς με τους γονείς και τους φίλους σου.

Πρέπει λοιπόν να αναδείξεις στο σύνολο που θα επιλέξεις την νέα σου ταυτότητα. Μία νεαρή γυναίκα, γεμάτη δυναμισμό, όνειρα, χαρά και γνώσεις να κατακτήσει τον κόσμο! Είναι μία δύσκολη διαδικασία να επιλέξεις το κατάλληλο φόρεμα, αλλά ακόμη πιο δύσκολο να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

Παρακάτω σου προτείνουμε τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που ταιριάζουν σε κάθε φρέσκο κορίτσι! Τα φορέματα που επιλέξαμε είναι σε nude και pastel αποχρώσεις για να δώσεις στην τελετή ορκωμοσίας σου την classy χροιά που χρειάζεται. Δες τις φωτογρφίες λοιπόν και εμπνεύσου για να διαλέξεις αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Τα nude φορέματα είναι τάση φέτος γιατί προσθέτουν κομψότητα και θηλυκότητα ταυτόχρονα. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απίστευτα στις μελαχρινές αλλά και ανοιχτόχρωμες κοπέλες. Ένα nude χρώμα μπορεί να κινείται ανάμεσα σε χρώματα όπς το ροζ, το καφέ, καια το μπεζ. Διάλεξε την σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου.

Ένα μακρύ φόρεμα είναι πάντα διαχρονικό και σικάτο. Άν φτάνει μέχρι το λαιμό και δεν είναι ανοιχτό, το ιδανικότερο θα ήταν να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα ponytail, χαλαρό με ανάλαφρες μπούκλες για να προσθέσεις νεανικότητα και φρεσκάδα, και να τα συνδυάσεις με γεωμετρικα σκουλαρίκια που είναι τάση φέτος! Αν ωστόσο τα μαλλιά σου κάνουν αντίθεση με το φόρεμα, τότε γιατί όχι, μπορείς να τα αφήσεις κάτω και να δημιουργήσεις ένα ανάλαφρο look.

Όσον αφορά τα κοσμήματα, ο κανόνας είναι απλός: Κομψά, λεπτά, και διακριτικά αξεσουάρ. Ένα λεπτεπίλεπτο κόσμημα θα ταιριάζει τέλεια σε ένα φόρεμα όπως το παρακάτω. Αν επιλέξεις να βάλεις κολιέ, μην φορτώσεις την εμφάνιση σου με σκουλαρίκια, αλλά προτίμησε ένα βραχιόλι.

Αν θέλεις στην οκρωμοσία σου να δείξεις τους ώμους σου χωρίς βέβαια να το παρακάνεις, ένα φόρεμα όπως το παρακάτω είναι τέλειο. Κλασσικές τιράντες που προσδίδουν κομψότητα και θηλυκότητα, σε ένα φόρεμα με ίσια γραμμή για να δείχνεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Ωστόσο, αν θες να τολμήσεις, μπορείς να επιλέξεις ένα ζωντανό χρώμα και να είσαι πιο bold από ποτέ. Για παράδειγμα ένα κόκκινο φόρεμα θα πήγαινε εξίσου σε μία μελαχρινή ή ξανθιά κοπέλα. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να δεις ποια φορέματα είναι τα ιδανικά αν θες να βάλεις χρώμα στην ορκωμοσία σου!

Το κίντρινο είναι επίσης τάση φέτος και ταιριάζει εκπληκτικά σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Είναι σίγουρα ανοιξιάτικο χρώμα, νεανικό, μοντέρνο και σε ένα φόρεμα με ίσια γραμμή δείχνει πιο κομψό από ποτέ.

Αν στο μυαλό σου έχεις κάτι πιο πριγκιπικό, τότε το παρακάτω φόρεμα είναι για σένα. Ένα φόρεμα στην ορκωμοσία σου σε γαλάζιο χρώμα με pastel αποχρώσεις, είναι ότι πρέπει, ειδικά για μία μελαχρινή κοπέλα. Μία καλοκαιρινή επιλογή, που θυμίζει πριγκιπικούς χορούς! Πρόσεξε απλά αν έχει ήδη στρας πάνω το φόρεμα να μην το φορτώσεις με υπερβολικά αξεσουάρ.

 

Μία ακόμη επιλογή για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ορκωμοσίες, σε πιο χαλαρούς τόνους και ίσια γραμμή, με ανοιχτές λεπτομέρειες στο πάνω μέρος. Αν θέλεις να τονίσεις το μπούστο σου, επέλεξε κάτι τέτοιο.

Αν δεν θέλεις να βάλεις μακρύ φόρεμα, ένα φόρεμα όπως το παρακάτω που προεξέχει από τα γόνατα είναι ένα κλασσικό κομμάτι. Το τούλι από πάνω προσθέτει κομψότητα και κάνει την ορκωμοσία μία μοντέρνα τελετή!

Φυσικά, για κάθε κοπέλα που θέλει να κινηθεί σε πιο διαχρονικές αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο, υπάρχουν πολλές επιλογές για να δείχνει πιο σικάτη και κομψή από ποτέ. Το μαύρο εξάλλου είναι ένα κλασσικό χρώμα και μπορεί με σιγουριά να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Ένα μαύρο φόρεμα για την ορκωμοσία σου μπορεί να είναι είτε σε κοντή γραμμή είτε να είναι ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, όπως το παρακάτω. Φρόντισε να προσθέσεις ένα έντονο αξεσουάρ για να αναδείξεις περισσότερο το φόρεμα.

Αν όμως θέλεις να ξεφύγεις από το κλασσικό και το συνηθισμένο, υπάρχουν και οι ολόσωμες φόρμες που τελευταία κάνουν θραύση παντού. Μπορείς να τις φορέσεις σε casual περιπτώσεις, αλλά και σε επίσημες εξόδους. Παρακάτω μπορείς να δεις τι ταιριάζει σε μία ορκωμοσία.

Ένα κομψό jumpsuit σε φαρδιά γραμμή αν θέλεις να κάνεις την εμφάνιση σου πιο σοβαρή. Αν η ολόσωμη φόρμα που θα επιλέξεις στην ορκωμοσία σου έχει στο πάνω μέρος τιράντες, τότε μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω με ανάλαφρες μπούκλες. Μην ξεχνάς ότι η φαρδιά γραμμή σε μία φόρμα ή μία παντελόνα αφαιρεί ύψος, οπότε πρόσεξε τα παπούτσια που θα φορέσεις να μην είναι μέχρι τον αστράγαλο.

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

2 Σχόλια

  1. Γεια σας! Διάβασα το άρθρο και μου φάνηκε ενδιαφέρον! Μήπως ξέρετε, αν υπάρχει η λευκή ολόσωμη φόρμα με τα διακριτικά νερά που κάνει του άρθρου σας; Ευχαριστώ

Leave a Response