Σήμερα είναι γεγονός ότι απλά δεν πας πουθενά ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, γιατί με αυτό έχεις μία αίσθηση ασφάλειας, επικοινωνίας, διασκέδασης, και ενημέρωσης. Βρίσκεται τις πιο πολλές ώρες στα χέρια σου, και είναι λογικό να βλέπεις πολύ συχνα την ενοχλητική ειδοποίηση ‘Χαμηλή μπαταρία, συνδέστε τον φορτιστή σας’ και δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί αν είσαι σπίτι το συνδέεις, και περιμένεις. Τι γίνεται όμως όταν είσαι έξω και δεν έχεις αυτή την δυνατότητα; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές που θα σου σώσουν την ζωή! Εντάξει, όχι απαραίτητα την δική σου, αλλά σίγουρα την ζωή της μπαταρίας σου!

 

download  Μην χρησιμοποιείς όταν είσαι έξω εφαρμογές όπως το YouTube, το Snapchat και οτιδήποτε έχει βίντεο γιατί ξέρεις καλά πως όχι μόνο θα τελειώσουν τα δεδομένα αλλά και η μπαταρία σου! Αν λοιπόν ξέρεις ότι θα χρειαστείς και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου κατά την διάρκεια της ημέρας, προσπάθησε να υποκύψεις στον πειρασμό και να κρατήσεις έτσι την μπαταρία σου διαθέσιμη για περισσότερη ώρα.

 

tumblr_static_9xgb3pu8u5sskkosso8s44kkw ΟΧΙ στα παιχνίδια. Αυτό νομίζω τα είχες παρατηρήσει και εσύ ο ίδιος. Κάθε φορά πριν μπεις να παίξεις το αγαπημένο σου διασκεδαστικό παιχνίδι με το οποίο έχεις πορωθεί το τελευταίο διάστημα το κινητό σου μπορεί να βρίσκεται στο 90% και μετά από δέκα λεπτά να έχεις μείνει με 30%. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’αυτό πέρα από του ότι θα αναγκαστείς να ασχολείσαι μόνο όταν βρίσκεσαι στο σπίτι, ή όταν έχεις φορτιστή μαζί σου.

 

download-1  Τρίτο hack είναι το εξής: Αν το κινητό σου είναι καινούργιο μοντέλο και δεν το έχεις χρησιμοποιήσει για αρκετό διάστημα, τότε το Wi-Fi σου βοηθάει την μπαταρία να κρατήσει περισσότερο. Αν όμως είναι λίγο παλιό, τότε απενεργοποίησέ το όταν βρίσκεσαι έξω. 

 

download-2 Να προσέχεις την φωτεινότητα της οθόνης σου. Αν βλέπεις ότι η μπαταρία σου είναι χαμηλή και θα χρειαστείς το κινητό, τότε απλά το να χαμηλώσεις την μπαταρία θα συμβάλλει στο να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό για λίγη περισσότερη ώρα, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνεις τυφλοπόντικας για να δεις. Το τίμημα που πληρώνεις!

 

download-3  Απενεργοποίησε την τοποθεσία σου, που πολλές φορές ενεργοποιείται και χωρίς την δική σου εντολή λόγω πολλών εφαρμογων, όπως το Facebook για παράδειγμα όταν κάνεις check in. 

 

download-4  Κάνε ενημέρωση το τελευταίο λογισμικό στο κινητό σου, καθώς και τις εφαρμογές σου. Αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις και να γίνεται αυτόματα, κάθε φορά που είναι δυνατή νέα ενημέρωση.

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!