Μπορεί να είσαι σκεπτική να παίρνεις αποφάσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου, αλλά στην περίπτωση του μακιγιάζ, πρέπει να μας ακούσεις! Το κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό και γι’αυτό δεν ταιριάζει με όλα τα είδη μακιγιάζ.

Δες παρακάτω το ζώδιο σου και πως να κάνεις το μακιγιάζ σου!

Κριός

 

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος, και φιλοδοξίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν φοβούνται να δοκιμάζουν νέα πράγματα, που ισχύει και στο μακιγιάζ. Σας ταιριάζουν οι νέες τάσεις της μόδας. Φέτος, μπορείς να δοκιμάσεις το γκλίτερ σαν σκιά στα μάτια σου, με διακριτικό τρόπο.


Δες πως μπορείς να μυρίζεις ωραία όλη μέρα!


Ταύρος 

 

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι δυναμικές, γεμάτες αυτοπεποίθηση. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να ξεχωρίζουν και να νιώθουν μοναδικές κάθε φορά. Το μακιγιάζ τους πρέπει να είναι έντονο, αλλά θηλυκό ταυτόχρονα. Το έντονο χρώμα στα χείλη είναι must στην beauty ρουτίνα σας, και δεν φοβάστε να πειραματιστείτε με χρώματα όπως μπλε ή μωβ.

Δίδυμος

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου χαρακτηρίζονται από έντονη επιθυμία να ανοίγουν συζητήσεις στις παρέες τους και να εκφράζουν απόψεις για τα πάντα. Σε αυτές τις γυναίκες δεν ταιριάζει τίποτα λιγότερο από ένα λαμπερό μακιγιάζ, με επίκεντρο το highlighter και οι shimmer σκιές. Με αυτό το μακιγιάζ νιώθουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.


Τα καλύτερα κραγιόν 2017!


Καρκίνος

Τα καρκινάκια λατρεύουν την σταθερότητα και την ασφάλεια και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Το μακιγιάζ που λατρεύουν, και φυσικά που πρέπει να υιοθετούν κινείται ανάμεσα σε γήινους τόνους και έντονο βλέμμα, χωρίς υπερβολές. Δεν θέλουν να δοκιμάζουν περίεργα πράγματα, και δεν θα έπρεπε κι όλας, γιατί αυτό το μακιγιάζ εκφράζει τέλεια αυτό που είναι, και ένα έντονο make up look θα έδινε λανθασμένες εντυπώσεις.

Λέων

Τα λιονταράκια λατρεύουν όσο τίποτα άλλο την προσοχή! Θέλουν όσο κανένα άλλο ζώδιο να είναι το επίκεντρο της παρέας, όπου και να βρίσκονται. Για να το καταφέρουν αυτό, το μακιγιάζ που τους ταιριάζει είναι ένα έντονο, σέξι look, με nude αποχρώσεις, και ένταση στα μάτια. Αυτή τη σεζόν, αν είσαι λιονταράκι, προτίμησε ουδέτερα χρώματα στα μάτια, με έντονο eyeliner για γατίσιο βλέμμα, και λευκό μολύβι κάτω στα μάτια. Θα δεις τρομερή αλλαγή, όχι μόνο στο μακιγιάζ σου, αλλά και στην διάθεσή σου!

Παρθένος

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι πιο συγκρατημένες, αλλά θέλουν παράλληλα να κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Σ’αυτές τις περιπτώσεις ταιριάζει υπέροχα ένα minimal μακιγιάζ, απόλυτα κλασσικό, είτε δημιουργώντας την τέλεια γραμμή eyeliner, ή δίνοντας στα χείλη σας ένα κατακόκκινο χρώμα! Ένα τέτοιο μακιγιάζ είναι διαχρονικό, σικάτο, και δεν βγαίνει εκτός ορίων, κάτι που θέλει μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο!

Ζυγός 

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου έχουν κάτι το καλλιτεχνικό μέσα τους. Λατρεύουν τα χρώματα και την ζωντάνια, γι’αυτό ένα μακιγιάζ που προτείνεται είναι ένα έντονο βλέμμα, το οποίο θα ολοκληρωθεί με χρωματιστή σκιά ή μολύβι στο κάτω μέρος των ματιών. Δοκιμάστε αυτό το look, γιατί ταιριάζει απίστευτα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Γενικότερα, κάθε μοναδικό και διαφορετικό μακιγιάζ, είναι κάτι που μπορείτε να δοκιμάστε, αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο. Μπορεί να είστε διστακτικές, αλλά θα σας βοηθήσει να νιώσετε αυτοπεποίθηση.


Κάνε μόνη σου πίλινγκ προσώπου!


Σκορπιός

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου δεν λατρεύουν τίποτα που δεν εκφράζει δυναμισμό! Ένα smokey μακιγιάζ στα μάτια με έντονες βλεφαρίδες θα βγάλει προς τα έξω τον εσωτερικό σας κόσμο, χωρίς υπερβολές. Δοκιμάστε έντονες μακριές βλεφαρίδες για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ, και στα χείλη προτιμήστε ένα απαλό ροζ ή nude χρώμα.

Τοξότης

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου χαρακτηρίζονται από παρατηρητικότητα. Είναι ήρεμες, και προτιμούν περισσότερο να ακούνε από το να μιλάνε, πάντα όμως έχουν μία άποψη, την οποία μοιράζονται μόνο εκεί που αυτές θεωρούν ότι πρέπει. Το μακιγιάζ που πρέπει να κάνει μία γυναίκα αυτού του ζωδίου πρέπει να είναι απαλό, σε ήπιους τόνους, και το χρώμα που θα κάνει την διαφορά στο πρόσωπό της, είναι το ροδακινί.

Αιγόκερως 

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου είναι πάντα ο προγραμματισμός και η πρακτικότητα. Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου δεν θα κάνουν ποτέ λάθος με ένα απαλό smokey και μία γατίσια γραμμή στα μάτια. Είναι εύκολο να κάνεις αυτή την γραμμή, αν ωστόσο εσάς σας δυσκολεύει, κάντε εξάσκηση και θα τα καταφέρετε. Η γραμμή eyeliner πάντα θα είναι in!

Υδροχόος

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου χαρακτηρίζονται από δυναμισμό, αυθορμητισμό και αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι η άρνησή τους να συμβιβαστούν με αυτό που δεν θέλουν. Η έντονη προσωπικότητα αντανακλάται και στο μακιγιάζ, καθώς ταιριάζει σε αυτές να δοκιμάζουν νέες τάσεις, έντονα χρώματα, και γιατί όχι, μακιγιάζ με φωτοσκιάσεις.

Ιχθύς 

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου λατρεύουν το vintage στυλ και οτιδήποτε είναι παλιό και διαχρονικό. Δεν θα ταίριαζε τίποτα άλλο πέρα από ένα πλήρες φυσικό μακιγιάζ, και σε αυτή την περίπτωση, όσο λιγότερα καλλυντικά, τόσο το καλύτερο!

Δες επίσης:

Πως να βάλεις ΣΩΣΤΑ το μέικ απ!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response