Ο χειμώνας είναι επισήμως εδώ. Δεν χρειάζεται να βλέπεις παντού χιονισμένους δρόμους και χιονισμένες σκεπές για να νιώσεις ότι έχει μπει η πιο κρύα εποχή. Η διάθεση όλων μας έχει αλλάξει, το ντύσιμό μας έχει αλλάξει, και φυσικά, η συμπεριφορά και οι συνήθειές μας είναι τώρα διαφορετικές!

Πολλοί είναι αυτοί που τα βάζουν με τον χειμώνα και θεωρούν ότι είναι μία εποχή που δεν τους επιτρέπει να κάνουν τις αγαπημένες τους ασχολίες, ή να διασκεδάσουν όσο θα ήθελαν στην πραγματικότητα, ή να έχουν επαφή με τον εξωτερικό κόσμο λόγω του κρύου και του όλου mood που υπάρχει στον αέρα!

Ωστόσο, όντας λάτρης του χειμώνα έχω άπειρους λόγους που θα σε κάνουν να ανυπομονείς να ζήσεις αυτή την εποχή, και να περάσεις τέλεια! Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις τους λόγους που ο χειμώνας είναι μία μοναδική εποχή που πρέπει να αγαπήσεις!

#1 ΧΙΟΝΙ 


Δεν είναι το χιόνι ένας φανταστικός λόγος να αγαπήσεις τον χειμώνα; Η αίσθηση ότι χιονίζει σε κάνει αμέσως να τρέξεις στο παράθυρο και να παρατηρείς το χιόνι που πέφτει! Ειδικά αν μένεις σε μία περιοχή που σπάνια κάνει πολύ κρύο, το χιόνι αλλάζει αμέσως τα σχέδια σου, και φυσικά την διάθεσή σου. Το χιόνι μετατρέπει τους δρόμους σε ιδανικά μέρη για να παίξεις, να γελάσεις, να βγάλεις φωτογραφίες και να νιώσεις και πάλι παιδί.

#2 ΤΖΑΚΙ


Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά στο τζάκι! Ακούγεται κλισέ, αλλά δημιουργεί μία απίστευτη εικόνα που σε ηρεμεί. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την μία ζεστή σοκολάτας, την συντροφιά των αγαπημένων σου ανθρώπων, και το τζάκι να ζεστάνει την ατμόσφαιρα.

#3 ΑΝΕΤΑ ΡΟΥΧΑ


Ο χειμώνας είναι η εποχή που σημασία έχει να είμαστε ντυμένοι πρώτα για να είμαστε ζεστά, και έπειτα να είμαστε stylish. Ωστόσο πέρα από τις περιπτώσεις που απλά πρέπει να ντυθείς καλά, οι πιο πολλές μέρες περιλαμβάνουν μεγάλα πουλόβερ, ζεστά κολάν, uggs και τεράστια ζεστά φουλάρια. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την άνεση και την ζεστασιά των χειμωνιάτικων ρούχων.

#4 ΛΑΜΠΑΚΙΑ


Τα λαμπάκια είναι ένας άλλος λόγος που αγαπάω τον χειμώνα, και θα σου πω γιατί! Υπέροχα λαμπάκια που αναβοσβήνουν πάνω από κεφαλάρι του κρεβατιού δημιουργούν μία μαγική και ζεστή εικόνα, που θυμίζουν παραμυθένια δωμάτια. Τα έχεις δει και εσύ στο Pinterest είμαι σίγουρη, οπότε αν δεν το έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα, πρέπει να το κάνεις! Είναι μία μικρή κίνηση που θα αλλάξει το design του χώρου σου. Δεν έχει σημασία αν είναι μικρό ή μεγάλο το δωμάτιο σου, τα λαμπάκια θα χαρίσουν εκτός από φως, και μία ωραία αισθητικά ατμόσφαιρα!

#5 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ


Νομίζω σε όλους μας αρέσει να χαλαρώνουμε στο κρεβάτι συντροφιά με τα αγαπημένα μας ζεστά ροφήματα και μπόλικα Junk food! Βυθιζόμαστε σε έναν άλλο πλανήτη και βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές για ώρες ατελείωτες. Το κάνουμε βέβαια και το καλοκαίρι, αλλά τον χειμώνα έχει άλλη αίσθηση να μένεις στο κρεβάτι, καθώς νυχτώνει πιο νωρίς και έρχεται πιο γρήγορα η διάθεση για ‘‘χουχούλιασμα”.Ετοιμάσου για movie marathons στο Netflix!

#6 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ στην μαγεία των Χριστουγέννων, νομίζω την γνωρίζεις από μόνος σου και την ακούς συνέχεια! Παρόλο αυτά θα σου υπενθυμίσω πόσο όμορφη είναι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση  , τα λαμπάκια στο σπίτι, τα στολίδια, και οι συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς. Τα χριστούγεννα είναι η τέλεια περιόδος να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, και να χαλαρώσουμε από τους έντονους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής μας, που προέρχονται από το άγχος της δουλειάς, και τον φόρτο των εργασιών και των υποχρεώσων που έχουμε. Είναι η εποχή να γιορτάσουμε, να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια μας και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας!

#7 ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ


Φυσικά οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πάντα στο πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν και οι χειμερινοί προορισμοί που δίνουν άλλη σημασία στην έννοια των διακοπών!  Οι χειμερινές εξορμήσεις σε μικρές όμορφες πόλεις της Ελλάδας, ή σε εξωτερικά χιονοδρομικά κέντρα είναι πάντα δραστηριότητες που μας γεμίζουν αδρεναλίνη αλλά και ξεκούραση.

#8 ΦΑΓΗΤΟ


Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου: όλοι ξέρουμε ότι ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να τρως λίγο περισσότερο και να μην σε νοιάζει τόσο πολύ το σώμα που θέλεις να έχεις το καλοκαίρι. Φυσικά και τα καλοκαιρινά σώματα δημιουργούνται τον χειμώνα με γυμναστική και σωστή διατροφή, αλλά αυτά μετά τον Ιανουάριο. Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ιδανική για όλους τους food lovers!

#9 ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ


Νομίζω γνωρίζεις και εσύ την υπέροχη αίσθηση του ζεστού μπάνιου μετά από μία δύσκολη μέρα στην δουλειά σου! Η αίσθηση είναι ακόμα πιο ωραία και ευχάριστη όταν είναι χειμώνας! Μπορείς να απολαύσεις ένα ζεστό μπάνιο το πρωί ή το βράδυ, να ακούσεις  χαλαρωτική μουσική και να βάλεις τις αγαπημένες σου κρέμες για να είσαι ζεστή αλλά και ενυδατωμένη!

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

1 σχόλιο

Leave a Response