Πόσο επηρεάζουν οι κολλητοί του την σχέση σας;

 Για να γίνω πιο σαφής, θα σας πω ότι στις αντρικές παρέες υπάρχει ο χαβαλές, υπάρχει η μπάλα, υπάρχει το πήξιμο στις σπουδές ή στην δουλειά και μετά, κάπου στο βάθος και σε ποσοστό 0,01% του συνόλου της κουβέντας εμφανίζοντα και τα σχεσικά. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάνε τις κοπέλες τους. Σημαίνει ότι τις αγαπάνε τόσο πολύ που δεν τις κάνουν αντικείμενο άσκοπου κουτσομπολιού…εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος!

Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγετε τις παρακάτω φράσεις μπροστά στην παρέα του!

63602378663984741583714659_guy friends

 

  1. ”Στις δέκα κλείνετε το Pro! Θέλω να δω την αγαπημένη μου σειρά!” ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΟΥΝ!
  2. ”Είπες στα παιδιά για το φανταστικό ξωκλήσι που είδαμε στη Σίφνο;” Όχι δεν είπε, και μάλλον ούτε θέλει να το αναφέρει!
  3. ”Που πάτε; Θέλω να έρθω και εγώ!” Όχι κορίτσια, οι καταπιεστικές κοπέλες δεν κάνουν καλή εντύπωση!
  4. ” Δεν θα ήταν τέλειο να κάναμε ένα μωράκι; Πείτε και εσείς ρε παιδιά” Χμ…
  5. ”Κανόνισα με τις κοπέλες σας να βγούμε για καφέ, θα σας κουτσομπολεύμε συνέχεια”
  6. ” Ζουζουνάκι μουυυ”
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!