Μπορεί να σου αρέσει αλλά μήπως είσαι πολύ καλή γι’αυτόν; Αξίζει να είσαι το κορίτσι του; Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά στοιχεία που δείχνουν αν χάνεις τον χρόνο σου μαζi του.

Έχει τον σύνδρομο ”Είμαι πολύ ωραίος και το ξέρω”

Φυσικά και μας αρέσουν οι ωραίοι άντρες, αλλά συνήθως προτιμάμε να υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που να συνοδεύονται με την εξωτερική εμφάνιση. Αν λοιπόν το αγόρι σου αρκείται στην ομορφιά του για να σε κρατήσει, και έχει συνηθίσει να έχει συνεχώς την προσοχή των άλλων αλλά και την δική σου, τότε ρωτάω: Τι άλλο μπορεί να σου προσφέρει ένας τόσο επιφανειακός άνθρωπος;

Δεν κρατάει τις υποσχέσεις του.

Τι σημασία έχουν τα λόγια όταν οι πράξεις δεν συμβαδίζουν με αυτές; Αν το αγόρι σου υπόσχεται συνεχώς ότι θα αλλάξει για σένα, ή ότι θα σχεδιάσει κάτι ρομαντικό για εσάς τους δύο…όμως δεν έχεις δει τίποτα ακόμα, λυπάμαι, αλλά δεν θα το κάνει ποτέ. Κάποιος που υπόσχεται τόσο εύκολα αλλά δεν προσπαθεί να τηρήσει τον λόγο του, δεν είναι κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς, σωστά;

Έχει μηδέν φιλοδοξίες στην ζωή του.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ειδικά αν είσαι μία κοπέλα που έχεις βάλει στόχο να πετύχεις στην ζωή σου, και εργάζεσαι σκληρά για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο λοιπόν να είσαι με κάποιον που δεν μοιράζεται μαζί σου τις ίδιες φιλοφοξίες και αρκείται σε αυτά που έχει ήδη στην ζωή του. Μία τέτοια σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει, και δεν έχει γερές βάσεις για να αντέξει στο μέλλον, καθώς σίγουρα οι δρόμοι θα σας χωρίσουν. Είσαι πολύ καλή λοιπόν για κάποιον που δεν σε κινητοποιεί και δεν σε στηρίζει στους στόχους που έχεις θέσει.

Τον δικαιολογείς ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Δεν θα κρατούσες επαφή με κάποιον που συμπεριφέρεται άσχημα, και αν το έκανες, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς. Οπότε γιατί έχεις σχέση με κάποιον που κάνει το ίδιο; Γιατί να μην δώσεις ευκαιρία σε κάποιον που είναι αυτό που λέει πως είναι; Δεν πρέπει ποτέ να δικαιολογήσεις τις πράξεις κάποιου, αν αυτός ο ίδιος δεν αναγνωρίζει τα λάθη του, και ακόμα χειρότερα, δεν ζητάει συγνώμη ή προσπαθεί να επανορθώσει.

Νιώθείς γελοιοποιημένη.

Όταν τον γνώρισες, είπες σε όλους πως έχεις γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα της ζωής σου, γιατί είχε όλα όσα ήθελες! Στη συνέχεια, όμως, ο τέλειος άντρας σου είπε πως δεν θέλει τίποτα άλλο από το να περνάτε καλά, χωρίς καμία δέσμευση. Εσύ έβγαλες λανθασμένα συμπεράσματα, και τώρα δεν ξέρεις τι να κάνεις, γιατί άλλα είχες σχεδιάσει. Είσαι πολύ καλή για κάποιον που δεν θέλει να είσαι αποκλειστικά δικιά του.

Πρέπει να του εξηγείς συνέχεια πράγματα.

Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Ασχολούμαστε με διαφορετικά χόμπι, έχουμε σπουδάσει διαφορετικά πράγματα, και οι γνώσεις μας δεν είναι ίδιες. Ωστόσο, αν πρέπει να του εξηγείς καθημερινά πράγματα και αυτός απλά…δεν καταλαβαίνει και είστε δύο ανθρώποι από διαφορετικούς πλανήτες…ίσως είσαι πολύ καλή για κάποιον που δεν ενημερώνεται και δεν προσπαθεί να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες.

Οι κολλητές σου…δεν του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

Όταν έχεις σχέση, μπαίνει ένας ακόμη άνθρωπος στην ζωή σου και όλοι οι φίλοι και γνωστοί σου πρέπει να τον αποδεχτούν. Αν όμως αρχίσουν να τον αντιπαθούν, και δεν θέλουν να έχετε κοινούς εξόδους, κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου γιατί. Οι πιθανότητες είναι ότι το αγόρι σου έχει κάτι το οποίο δεν αρέσει στις φίλες σου, οι οποίες έχουν ένα περίεργο ένστικτο γι’αυτόν. Επειδή όμως θέλουν το καλό σου, ακούσε τις και πράξε ανάλογα. Όταν είμαστε ερωτευμένες, μας διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Γελάει μαζί σου…και όχι επειδή είσαι αστεία.

Το χιούμορ σε έναν άντρα είναι σίγουρα must. Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος γελάει μαζί σου με αρνητικό τρόπο και σε κάνει να έχεις ανασφάλειες; Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι χιούμορ, αλλά προσβολή. Σίγουρα είσαι πολύ καλή για κάποιον που συμπεριφέρεται ανώριμα και δεν καταλαβαίνει τα όρια αστείου και αγένειας.

Τα ραντεβού σας είναι βαρετά.

Βγαίνεται έξω και κάθε 20 λεπτά διακόπτεται η συζήτηση γιατί πρέπει να καπνίσει, να κάνει ένα τηλεφώνημα, ή να μιλήσει με έναν γνωστό. Ή, ακόμα χειρότερα, υπάρχουν μεγάλες παύσεις και η σιωπή είναι πιο έντονη από τις συνομιλίες σας. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε, γιατί να είστε μαζί; Μία σχέση χωρίς επικοινωνία, είναι μία σχέση χωρίς μέλλον.

Πιστεύει ότι η γνώμη του είναι αυτή που μετράει περισσότερο.

Αυτό είναι και το χειρότερο.Όχι μόνο δεν παίρνει την άποψη σου υπόψιν του και δεν την λογαριάζει, αλλά δεν την ζητάει καν. Πιστεύει ότι δεν αξίζει να ρωτήσει την γνώμη σου, γιατί όποια και να είναι αυτή, δεν θα αλλάξει τα δεδομένα. Η γνώμη σου πρέπει να γίνεται σεβαστή στην σχέση, και αν δεν συμβαίνει αυτό, άλλαξε το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε αγόρι!

 

 

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response