Ας φανταστούμε το σκηνικό: Κάποιος πήγε στην παρέα του και είπε ”Παιδιά, θέλετε να πάμε bungee jumping στο Ντουπάι, στο υψηλότερο κτίριο στον κόσμο;” Και η απάντηση να είναι ‘Ναι, φυσικά!” Προσωπικά, δεν μπορώ να πείσω τους φίλους μου να πάμε για ένα χαλαρό ποτό Δευτέρα βράδυ, φανταστείτε να τους πρότεινα κάτι που θα έθετε την ζωή τους σε κίνδυνο!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που μια ομάδα ανθρώπων αποφασίζει να πηδήξει από το κτίριο Princess Building στην καρδιά του Ντουμπάι Marina.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!