Από την αρχή του κόσμου, οι άνθρωποι αναρωτιούνται για την σημασία της ζωής. Σε όλες τις γωνίες του κόσμου έχουν δοθεί διαφορετικές απαντήσεις και έχουν γεννηθεί αμέτρητες φιλοσοφικές θεωρίες. Σήμερα, η σελίδα μας eli.gr σας παρουσιάζει την ιστορία με το κόκκινο σχοινί! Ξεκινάει στην Ιαπωνία, και αυτός ο θρύλος εξηγεί το μυστήριο της ζωής με ένα τρόπο που μοιάζει ταυτόχρονα πειστικό αλλά και ρομαντικό. Αν η μοίρα όντως υπάρχει, ας ελπίσουμε ότι δουλεύει με αυτόν τον τρόπο!

Λοιπόν, φανταστείτε ότι είστε διαφανείς και το μόνο που υπάρχει είναι το αγγείο στο σώμα σας που ενώνει την καρδιά σας με το μικρο δαχτυλάκι στο χέρι. Αυτή η σύνδεση κάνει το μικρό δαχτυλάκι, που σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη του σώματος δεν είναι τόσο σημαντικό, να έχει μεγάλη αξία! Γι’αυτό και πολλές φορές, οι άνθρωποι όταν κάνουν υποσχέσεις, ενώνουν τα μικρά τους δαχτυλάκια. #pinky_promise 🙂

preview-650x341-98-1460468644

Σύμφωνα επομένως με την ιαπωνική παράδοση, δύο άνθρωποι που ενώνονται με αυτό τον τρόπο, θα είναι πάντα μαζί γιατί τους συνδέει η μοίρα. Αργά η γρήγορα, θα συναντηθούν, ανεξαρτήτως την απόσταση και τις συνθήκες, και όταν αυτό συμβεί, η συνάντηση θα τους επηρεάσει και τους δύο. Τα σχοινιά, το ένα στο μικρό δαχτυλάκι του ένα και το άλλο στο δεύτερο πρόσωπο, μπορεί να μπερδευτούν, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η συνάντηση τους, όμως είναι αναπόφευκτο να μην είναι μαζί. Αυτό δίνει την αφορμή σε πολλούς να πιστεύουν ότι τα όρια δεν σταματούν εκεί που φτάνει το σώμα, όμως παίρνει άλλες διαστάσεις και ταξιδεύει στο χρόνο και χώρο. Πολλές φορές λοιπόν, άτομα που μπαίνουν στην ζωή μας, δεν το κάνουν τυχαία. Όλα έχουν ένα σκοπό, και ίσως ο σκοπός του καθενός μας είναι να βρεί την άλλη άκρη του σχοινιού.

large (15)

Καλή αναζήτηση! Αλλά να θυμάστε, θα είστε ευτυχισμένοι και χωρίς αυτό! Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, όσο γοητευτικό και αν ακούγεται. Σίγουρα, ο κάθε άνθρωπος που αφήνουμε στη ζωή μας έχει κάτι να μας προσφέρει, αρκεί να τους αφήσουμε.

Η πάλι και όχι.

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response