Μια μικρή απόδραση από το στρες της καθημερινότητας προσφέρει η εταιρεία επίπλων Smarin στο Dubai, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τον καινούργιο της χώρο αφιερωμένο στην απόλυτη χαλάρωση και στον ύπνο! Για μία ή δύο ώρες οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο, που περιλαμβάνει άνετους καναπέδες,  μαξιλάρια, τσάι και μουσική για την καλύτερη εμπειρία ύπνου.

5707b14b1e00008700706866

Η εταιρεία είναι μία από τις πολλές που καταλαβαίνουν την σημασία της ξεκούρασης κατά την διάρκεια της ημέρας για την μέγιστη απόδοση στους χώρους εργασίας αλλά και στις προσωπικές ασχολίες. Σύμφωνα και με έρευνες άλλωστε ο ύπνος μας ωθεί σε πιο σωστές επιλογές, καλύτερες διατροφικές συνήθειες και λιγότερες πιθανότητες ασθενειών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο συγκεκριμένος χώρος θα είναι διαθέσιμος για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μας δίνει την ελπίδα ότι και άλλες περιοχές στον κόσμο θα συνεχίσουν να βρίσκουν εφευρετικούς τρόπους ώστε η ξεκούραση την ημέρα να αποτελεί προτεραιότητα.

upnos

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response