Βλέπουμε ζευγάρια που μοιάζουν να είναι τόσο ευτυχισμένα, και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κοιτάνε ο ένας τον άλλον, που επικοινωνούν, στον τρόπο γενικότερα που συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η αγάπη, η τρυφερότητα, και η χημεία τους είναι εμφανή και όλοι μπορούν να τα καταλάβουν.

Πολλοί από τους αυτούς που έχουν βρει τον σύντροφο τους υποστηρίζουν ότι μία καλή και υγιής σχέση είναι σαν το καλό κρασί, -με το καιρό γίνεται καλύτερη.

Στο eli.gr συγκεντρώσαμε μερικά tips and tricks για να δημιουργήσετε και να κρατήσετε την σχέση σας, και να περνάτε κάθε μέρα ολοένα και πιο όμορφα μαζι!

large (4)

 

Να είστε ο εαυτός σας, να είστε ειλικρινείς!                                                                                                                    Είναι λογικό να θέλουμε να είμαστε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, να καλύπτουμε και να αποκρύπτουμε τα λάθη μας, και να ξεχάσουμε ιστορίες για τις οποίες δεν είμαστε και τόσο περήφανοι. Όμως δεν είναι ανάγκη να είμαστε τέλειοι. Να είστε επομένως ο εαυτός σας, και να τον παρουσιάζετε όσο το δυνατόν καλύτερα, έτσι  ώστε ο σύντροφος σας να γνωρίσει σταδιακά όλες τις πτυχές του εαυτού σας, και ο κατάλληλος άνθρωπος για εσάς, όχι μόνο θα αντέξει τα αρνητικά σας χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί να βρει μερικά από αυτά και γοητευτικά! Εξάλλου, ο σύντροφος σας είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πιο κοντά σας εσάς από τον καθένα, και αξίζουν να μοιράζεστε μαζί τους τις σκέψεις σας και τις απόψεις σας. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό, αυτό να το θυμάστε!

large (2)

 

Να είστε ευχάριστοι και θετικοί!                                                                                                                                               Οι ευδιάθετοι άνθρωποι τείνουν να μας φέρνουν χαρά και να μας ενθουσιάζουν ακόμα και με τα πιο μικρά πράγματα. Ο καθένας από εμάς θέλει κάποιον που να τον φροντίζει όταν δεν είναι στα καλύτερα του, γι’αυτό μην το απαιτείτε μόνο από τους άλλους, αλλά γίνετε και εσείς αυτός ο κάποιος στην ζωή του άλλου! Να είστε ο λόγος που ο άνθρωπος που αγαπάτε ξυπνάει χαρούμενος κάθε μέρα και ο λόγος που χαμογελάει! Να μην φοβάστε να γελάτε ο ένας με τον άλλον, το χιούμορ είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία σε μία σχέση! Αν δεν έχετε κοινή αίσθηση του χιούμορ, η σχέση καταλήγει να είναι βαρετή και μονότονη. 🙁

large (1)

 

Εγωισμός, τέλος!                                                                                                                                                                                  Όλοι μας περνάμε άσχημες μέρες, όπου όλα πάνε στραβά, μέρες που χρειάζεται να εργαζόμαστε όλη μέρα, μέρες που απλά το σύμπαν και όλες οι δυνάμεις του κόσμου πάνε στραβά! Όταν συμβαίνει αυτό, μη το βάζετε στα πόδια! Προσπαθήστε να κάνετε την μέρα του/της αγαπημενένου/ης σας κάπως ευκολότερη! Ετοιμάστε τραπέζι, φτιάξτε ένα καφέ, ή αν δεν μπορείτε να είστε μαζί, στείλτε ένα γλυκό μήνυμα για να δείξετε ότι νοιάζεστε. Έχουμε ανάγκη από απλές μικρές κινήσεις που αποδεικνύουν ότι ακόμα και στα δύσκολα, δεν είμαστε μόνοι μας. Θα υπάρξουν ωστόσο και περιστάσεις όπου ο σύντροφος σας θα θέλει να ξεπερνάει αυτές τις δύσκολες στιγμές και τα καθημερινά προβλήματα μόνος του, σεβαστείτε το. Ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις της ζωής με διαφορετικό τρόπο. Να δείχνετε κατανόηση στις ανάγκες του άλλου. 🙂

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!