Ποιά είναι τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι κάποιος είναι αντιπαθής;

Ας ξεκινήσουμε από όλους τους ‘φίλους’ μας που ακύρωσαν το ραντεβού τελευταία στιγμή και δεν προσπαθούν να είναι συνεπείς. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό δεν δείχνει παρά μόνο αδιαφορία και ανευθυνότητα.

giphy (4)

 

Επίσης, όσοι δεν σταματάνε να μιλάνε για τον εαυτό τους και νοιάζονται αποκλειστικά για τα δικά τους προβλήματα. Με αυτούς τους ανθρώπους κάθε συζήτηση μετατρέπεται σε μονόλογο, καθώς μπορεί να συνδέσουν τα πάντα με δικές τους εμπειρίες. Ας τους υπενθυμίσει κάποιος ότι η γη δεν περιστρέφεται γύρω από αυτούς! Ένας καλός φίλος δεν έχει μόνο το χάρισμα του λόγου, αλλά και της κατανόησης και του ενδιαφέροντος για τα θέματα που απασχολούν τον άλλον.

giphy

Ο εγωισμός και κάθε εγωκεντρική συμπεριφορά δεν ήταν ποτέ ελκυστική σε κανέναν. 

Μην ξεχνάμε την αγένεια, όχι μόνο προς εμάς αλλά και στο κοινωνικό μας περίγυρο γενικότερα. Τα άτομα που θυμώνουν και φωνάζουν αμέσως στον σερβιτόρο επειδή τους έδωσε λάθος παραγγελία, η τα άτομα που προσβάλλουν τους άλλους κάνοντας τον εαυτό τους να μοιάζουν ανώτερα δεν είναι το είδος των ανθρώπων που θα προτιμούσαμε να έχουμε στην παρέα μας.

giphy (1)

Τέλος, όσοι χαρακτηρίζονται από αρνητικότητα για το καθετί, γκρινιάζουν για το παραμικρό και τίποτα δεν μπορεί να τους ευχαριστήσει.

 Θέλουμε ανθρώπους με χαμόγελο, αισιοδοξία και θετική αντιμετώπιση των προβλημάτων!

Εννοείται πως δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς σωστοί και ευγενικοί με τους άλλους και να έχουμε πάντα την ψυχραιμία μας, ωστόσο πρέπει να προσπαθούμε να μην δυσκολεύουμε την ζωή των άλλων επειδή εμείς περνάμε μία άσχημη μέρα.

giphy (3)

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!