1. Τι είναι το αρτεσιανό νερό;

Είναι το νερό που προέρχεται από ένα περιορισμένο υπόγειο υδροφορέα.Το αρτεσιανό νερό ειναι φιλτραρισμένος με φυσικό τρόπο, και δεν έχει έρθει σε επαφή με ρύπους του αέρα, γεγονός που το κάνει άκρως καθαρό. Συγκεκριμένα, το νερό VOSS προέρχεται από την βόρεια Νορβηγια, σε ένα παρθένο περιβάλλον, χωρίς να έχει υποστεί καμία αλλαγή είτε από την γη είτε από τους ανθρώπους.

maxresdefault (5)

2. Τι κάνει την γεύση του Voss τόσο μοναδική;

 

Το νερό VOSS έχει πολύ καθαρή και ταυτόχρονα ξεχωριστή γεύση, καθώς είναι χαμηλό σε μέταλλα, κάτι που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ύστερα από επιστημονικές μελέτες.

3. Γιατί το νερό βρίσκεται σε γυάλινο δοχείο;

Η εταιρεία θέλει να κάνει την εμφάνιση τόσο μοναδική όσο και το εσωτερικό του δοχείου, γι’αυτό και αποφάσισαν να επιλέξουν αυτό το υλικό. Ωστόσο, μας ενημερώνουν ότι κατασκεύαζονται από ανακυκλώσιμες ύλες, και τα ίδια τα δοχεία είναι και αυτά ανακυκλώσιμα. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει αυστηρά την οικολογική συνείδηση. Επίσης, είναι γνωστό ότι σε πολλούς χώρους τα γυάλινα δοοχεία απαγορεύονται, όπως σε διάφορες πισίνες στο εξωτερικό, και έτσι η νορβηγική επιχείρηση πήρε την απόφαση να κυκλοφορήσει στην αγορά νερο VOSS σε πλαστικά μπουκάλια, έτσι ώστε όλοι οι φαν να μπορούν να απολαύσουν το νερό παντού και οποιαδήποτε στιγμή.

4. Ποιές είναι οι διάφορες γεύσεις VOSS;

  1. Φυσικό νερό
  2. Εξαιρετικά φιλτραρισμένο νερό
  3. Μεταλλικό νερό
  4. Ανθρακούχο νερό

5. Σε τι μεγέθη μπορούμε να το βρούμε;

330ml, 375ml, 500ml, 850ml. Επίσης, υπάρχουν και ειδικές συσκευασίες με 4 νερά για όλη την οικογένεια.

 

6.Γιατί να πίνω νερό VOSS;

Η κατανάλωση νερού είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία μας. Μας βοηθάει να είμαστε ενυδατωμένοι και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρήσει στα σωστά επίπεδα την ενέργεια μας, εμποδίζει την είσοδο μικροβίων, πολεμάει διάφορα μικρόβια που οδηγούν σε κρυολογήματα, βελτιώνει την φυσική μας κατάσταση, βοηθάει στην πέψη, και φυσικά μας κάνει να φαινόμαστε υγιείς και δίνει στην επιδερμίδα μας λάμψη.

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!