Το Netflix είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα, έχει έρθει για να με μείνει και να αλλάξει τις συνήθειες μας. Εάν εσείς οι ίδιοι έχετε εγγραφεί η αν φίλοι σας το χρησιμοποιουν, τότε σίγουρα έχετε καταλάβει κάτι: ο χρόνος που περνάτε στην επιλογή ταινίας, και στις σειρές που βλέπετε έχει αυξηθεί κατά πολύ.
Αυτό ακριβώς έχει δείξει και μια έρευνα που διεξήγαγε το Cordcutting.com

large (6)
Το Netflix μας έχει απορροφήσει από την πραγματικότητα, και ο χρόνος που του αφιερώνουμε είναι περισσότερος από τον χρόνο που διαθέτουμε στην κοινωνικοποίηση, στην γυμναστική και στο διάβασμα μαζί. Συγκεκριμένα, σε μια καθημερινή μέρα, ένας απλός χρήστης ξοδεύει 100 λεπτά στις ταινίες και σειρές, 40 λεπτά στην επικοινωνία με τους γύρω του, 20 λεπτά στην ανάγνωση βιβλίων η εφημερίδων, 15 λεπτά στην χαλάρωση, και 10 λεπτά στην σωματική άσκηση. Το Cordcutting.com έφτασε σε αυτά τα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κάθε χρήστη, που είναι δημόσια, και γεγονός που επιτρέπει ο καθένας με την αποδοχή των όρων όταν γίνεται πρώτη φορά συνδρομητής.
Σαφώς, όλοι μας θέλουμε να χαλαρώνουμε όλη μέρα και να βάζουμε στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις δουλειές μας, ωστόσο είμαι σημαντικό να θέτουμε ένα όριο στον εαυτό μας, και να είμαστε πιο προσεκτικοί στις δραστηριότητες στις οποίες επιλέγουμε να αφιερώσουμε τόσο πολύ χρόνο.

Οι συνήθειες μας διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που θα έχουμε, γι’αυτό να συμπεριλαμβανουμε στο καθημερινό πρόγραμμα την οικογένεια, τους φίλους, την εξωτερική διασκέδαση, και προφανώς χρόνο για τον εαυτό μας.

large

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!