Ξέρουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που μας απωθούν από κάποιον, αλλά τι είναι αυτό που θα μας κάνει να καταλάβουμε αν είμαστε με τον κατάλληλο άνθρωπο για μας;

2016-01-18-1453090253-7345058-dailyhabitsofwildlyhappycouples

 

 1. Bρίσκουν πάντα χρόνο για να σε βοηθήσουν. Ακόμα και αν κάτι δεν εξαρτάται από αυτούς, θα είναι εκεί για σένα και θα σου προσφέρουν την απόλυτη υποστήριξη τους.

  2. Είναι ταυτόχρονα και ο καλύτερος σου φίλος. Κάποιος ο οποίος σε κάνει να γελάς, κάποιος με τον οποίον μπορείς να είσαι ο εαυτός σου 100% και να κουτσομπολεύεις ελεύθερα όλους αυτούς που δεν συμπαθείς!


  3. Δεν είναι επιφανειακός. Νοιάζεται για αυτά που έχουν πραγματική αξία στην ζωή. Οι αρχές με τις οποίες έχει μεγαλώσει αποτελούν γι’αυτόν τον μεγαλύτερο θησαυρό. 


  4. Σέβεται τον προσωπικό σου χώρο και δεν σε πιέζει να περνάς χρόνο μαζί του όταν εσύ δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση και το μόνο που θες να κάνεις είναι να αράξεις στο κρεβάτι σου.


  5. Έχουν ηθική συνείδηση και σέβονται την προσωπικότητα σου. 


  6. Δίνουν προσοχή σε αυτά που λες. Αν τους ζητήσεις μία χάρη και σου δώσουν τον λόγο τους, τότε θα τον κρατήσουν. Αν τους πεις πως πίνεις τον καφέ σου, θα το θυμούνται και δεν θα χρειαστεί να τους το πεις την επόμενη φορά. 


  7. Μπορείς να του μιλήσεις για τα πάντα. Δεν έχει σημασία αν γίνεσαι υπερβολική, ή πολύ ευαίσθητη, θα έχουν υπομονή και θα σου αφιερώσουν λίγο χρόνο για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.


  8. Δεν τους χαρακτηρίζει η αλαζονεία αλλά ούτε η ανασφάλεια. Ξέρουν ποιοί είναι και τι ζητάνε από σένα.


  9. Συμπεριφέρονται καλά όχι μόνο σε σένα, αλλά και στους φίλους σου, στην οικογένεια σου, στον σερβιτόρο, στον ντελιβερά κτλ. Οι καλοί τρόποι είναι μέρος της γοητείας τους.


  10. Και το πιο σημαντικό, δεν θα σε αφήσουν να έχεις αμφιβολίες για αυτά που νιώθουν για σένα. Θα κοιμάσαι το βράδυ ξέροντας όχι μόνο πως σε θέλουν στην ζωή τους αλλά και πως κάνουν τα πάντα για να είσαι εκεί.

 

 • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!