Όσο περνάνε τα χρόνια, κοιτάμε πίσω και σκεφτόμαστε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει, τα λάθη που κάναμε, τους ανθρώπους που σημάδεψαν την ζωή μας  και κάθε σημαντικό γεγονός που διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μας και μας έκανε το άτομο που είμαστε σήμερα. Οφείλουμε πρώτα στον εαυτό μας να αξιοποιούμε την κάθε στιγμή και να ζήσουμε τις πιο όμορφες στιγμές στην πιο όμορφη ηλικία!

large (16)

Πολύ σημαντικό είναι να ταξιδέψουμε! Να ανακαλύψουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει χωρίς απαραίτητα να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, αρκεί να οργανώσουμε σωστά τις μικρές η μεγάλες μας εξορμήσεις.

large (26)

Να καλλιεργήσουμε τα χόμπι μας. Όσο καλοί και να είμαστε σε κάτι, όσο δεν ασχολούμαστε με αυτό, θα πηγαίνουμε πίσω. Να ξεκολλήσουμε από την τηλεόραση και το κινητό! Η ζωή δεν είναι η μικρή οθόνη, αλλά οι άνθρωποι γύρω μας. Διαβάστε! Για ότι σας ενδιαφέρει, αποκτήστε όσες πιο πολλές γνώσεις μπορείτε. Οι άνθρωποι θα είναι ταυτόχρονα το καλύτερο και το χειρότερο δώρο στη ζωή σου. Μερικοί θα είναι εκεί για σένα, άλλοι θα σε παρατήσουν χωρίς ποτέ καμία εξήγηση. Να τους έχεις εμπιστοσύνη ό,τι και αν συμβεί. Μην χάσεις την πίστη σου στην ανθρώπινη φύση.

large (9)

Να εκτιμάς σωστά τον χρόνο σου. Θα δεις ότι κυλάει πιο γρήγορα απ’ότι εσύ νομίζεις. Δεν περιμένει κανέναν!Μην φοβάσαι να κάνεις λάθη! Η επιτυχία δεν θα γίνει ποτέ με την πρώτη. Προσπάθησε, προσπάθησε, προσπάθησε!Και τέλος, να έχεις υπομονή! Με τον εαυτό σου, με την οικογένεια σου, με την ζωή. Όλα θα είναι καλά, αρκεί να είσαι εσύ πρώτα.

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response