Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα κάνουν το βλέμμα σου πιο μαγευτικό από ποτέ. Είναι ένας τρόπος να αναδείξεις τα μάτια σου χωρίς smokey eyes και πολλές στρώσεις μάσκαρας. Με την εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων μπορείς να κάνεις το πιο minimal, δηλαδή απλό μακιγιάζ, που είναι η πιο hot τάση της σεζόν.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από έντονο βραδινό μακιγιάζ, ή να προορίζονται σε ειδική περίσταση για να γίνουν μέρος της συλλογής καλλυντικών σου.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα σου χαρίσουν το πιο σέξι βλέμμα, αρκεί να διαλέξεις τις κατάλληλες και φυσικά να τοποθετηθούν σωστά!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να αποτελούν πρόβλημα για πολλές γυναίκες, καθώς δυσκολεύονται στην εφαρμογή, και σε μερικές περιπτώσεις φοβούνται. Επίσης, πολλές γυναίκες θεωρούν ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μεγάλος μπελάς για να τις βγάλεις, και γι’αυτό αποφασίζουν να μην τις τοποθετήσουν.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αγαπήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Μπορείς να τις επιλέξεις:

  • Για συγκινητικές στιγμές, όταν ξέρεις ότι θα κλάψεις για να πετύχεις το waterproof μακιγιάζ που χρειάζεσαι. Αποφεύγεις μάσκαρες και eyeliners και ξέρεις ότι δεν θα τρέξει τίποτα.
  • Υπάρχουν ψεύτικες βλεφαρίδες που μπορεί να δυναμώσουν τις πραγματικές μέσα από διάφορα έλαια.
  • Αν σου αρέσει το makeup και θέλεις να πειραματιστείς με πολλά looks, πρέπει να δοκιμάσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες για drama effect και απογειώνεις το μακιγιάζ σου κάθε φορά.
  • Αν ξέρεις ότι θα σε βγάλουν φωτογραφία, τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες. Μπορεί από κοντά να σου φανούν υπερβολικές και ξένες πάνω σου, αλλά στις φωτογραφίες το βλέμμα σου θα είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

Αν ωστόσο θέλεις να χρησιμοποιήσεις και εσύ ψεύτικες βλεφαρίδες, η make up artist της Cameron Diaz και Julia Roberts, μας δίνει συμβουλές για την σωστή τοποθέτησή σου, για επαγγελματικό αποτέλεσμα!

  • Αρχικά, δεν σημαίνει ότι αν οι βλεφαρίδες είναι ακριβές, θα είναι και τέλειες πάνω στα μάτια σου. Πολλές φορές μπορεί να μην βολέψουν το δικό σου σχήμα ματιών, ή να μην τις βάζεις σωστά. Επομένως, δεν χρειάζεται να τις χρυσοπληρώσεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Το σχήμα των ματιών σου επομένως, θα καθορίσει και τις ψεύτικες βλεφαρίδες που θα χρησιμοποιήσεις.

  1. Αν έχεις μικρά μάτια, ο στόχος σου πρέπει να είναι να δώσεις μήκος στα μάτια σου, άρα θα επιλέξεις ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι πιο πυκνές στο τελείωμά τους.
  2. Αν θέλεις να μικρύνεις την απόσταση των ματιών σου, επίλεξε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που έχουν έμφαση στο κέντρο. Πολλές φορές, μπορεί να είναι πιο μακριές από ότι εσύ θέλεις, οπότε μην διστάσεις να τις κόψεις με ένα ψαλιδάκι.

Θυμίσου ότι ο λόγος που βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι γιατί εσύ καθορίζεις το σχήμα τους, άρα και το σχήμα των ματιών σου. Διάβασε παρακάτω τα βήματα για να βάλεις σωστά και εύκολα τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Βγάζοντας τις ψεύτικες βλεφαρίδες από την συσκευασία

Αρχικά, πριν τις βγάλεις, τοποθέτησε την άκρη της μύτης σου στην συσκευασία και μπροστά από έναν καθρέφτη για να σιγουρευτείς ότι ξέρεις την αριστερή και την δεξιά μεριά, γιατί αυτό πολλές φορές παραλείπεται στις συσκευασίες.

Επίσης, πάντα να τις πιάνεις από τις εξωτερικές γωνίες, και ποτέ από το εσωτερικό μέρος, γιατί η κόλλα σε αυτό το σημείο δεν είναι τόσο δυνατή, και οι πιθανότητες να ξεκολλήσουν είναι περισσότερες.

Με απαλές κινήσεις τις βγάζετε από το κουτί, ή χρησιμοποιείτε τσιμπιδάκι φρυδιών για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μετρώντας το μήκος

 

Κράτα με το τσιμπιδάκι φρυδιών τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να υπολογίσεις που ακριβώς θα τις τοποθετήσεις, όπως στην φωτογραφία. Δεν πρέπει να τις κολλήσεις ακριβώς εκεί που ξεκινάνε οι πρώτες βλεφαρίδες, γιατί είναι πολύ πιθανόν να ερεθίσεις τα μάτια σου.

Κόβοντας τις ψεύτικες βλεφαρίδες και βάζοντας την κόλλα

 

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν καταστρέφουν τις φυσικές όταν τοποθετούνται σωστά.

Αν πρέπει να αφαιρέσεις λίγο από το μήκος στις ψεύτικες βλεφαρίδες, πρέπει να το κάνεις από τα τουφάκια της εξωτερικής γωνίας, με ένα μικρό καθαρό ψαλιδάκι.

Απευθείας από την συσκευασία, βάλε κόλλα σε όλο το μήκος των ψεύτικων βλεφαρίδων, ξεκινώντας από την μία γωνία, και καταλήγοντας στην άλλη. Περίμενε για μερικά δευτερόλεπτα πριν την εφαρμογή.

Αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα κρατήσει για πολλές ώρες, μπορείς να βάλεις κόλλα και στις πραγματικές σου βλεφαρίδες.

Που να τις τοποθετήσεις και να τις ενώσεις

 

Θυμήσου να μην τις βάλεις ακριβώς εκεί που ξεκινάνε οι πραγματικές σου βλεφαρίδες. Κοίταξε κάτω, και πίεσε τις falsies στην άκρη, στο κέντρο και στο τέλος.

Αρχικά, για να ενώσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τις πραγματικές χρησιμοποιείς μάσκαρα, η οποία τις σπρώχνει προς τα πίσω. Και με το τσιμπιδάκι βοηθάς να τις κολλήσουν μαζί και να σταθεροποιηθούν.

Για να βγάλεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες

 

Για να μην χαλάσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, πάρε μπατονέτες, τις οποίες τις βουτάς στο ντεμακιγιάζ ή στο καθαριστικό σου, και τις τρίβεις προς τα κάτω. Θα πέσουν σιγά σιγά μόνες τους χωρίς να ερεθίσεις τα μάτια ή να καταστρέψεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τις οποίες φυσικά μπορείς να χρησιμοποιείς ξανά.

Όταν βγάλεις τις falsies, χρησιμοποιήσε λάδι καρύδας για να ξεβγάλεις την κόλλα από μέσα.

Αν θέλεις να κάνεις πιο βαθύ καθαρισμό:

Σε ένα μικρό μπολάκι, ρίξε μία μικρή ποσότητα από το καθαριστικό σου και ζεστό νερό. Άφησέ τα για μερικά λεπτά, και άφησέ τα να στεγνώσουν.


Δες ποιες εταιρείες καλλυντικών δεν κάνουν πειράματα στα ζώα! Υποστήριξέ τις και εσύ!


Για πόσες ώρες κρατάς τις ψεύτικες βλεφαρίδες;

Εξαρτάται από την ποσότητα και ποιότητα της κόλλας. Αν θέλεις να σιγουρευτείς ότι θα κρατήσουν όλη μέρα, ή όλο το βράδυ, μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά την κόλλα, και να επενδύσεις περισσότερο σε αυτήν.

Πότε μπορείς να βάλεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες;  Πρέπει να τις βάλεις μετά την σκιά, και πριν την μάσκαρα ή το eyeliner.

Ποιες είναι οι καλύτερες; Παρακάτω μπορείς να δεις τις top ψεύτικες βλεφαρίδες για το 2017! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

TARTE

Για όσους αγαπούν τα ζώα και θέλουν να σταματήσουν τα πειράματα που γίνονται για την παραγωγή καλλυντικών, πρέπει να δοκιμάσουν τις ψεύτικες βλεφαρίδες από TARTE, και είναι ιδανική ακόμα και για όσους βάζουν φακούς επαφής, από την σειρά GODESS SET. Προϊόντα της TARTE μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα sephora.

M.A.C

Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, δοκίμασε ξεχωριστά τουφάκια από την M.A.C! Θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς καθημερινά, καθώς ταιριάζουν σε κάθε makeup look, και μπορείς να επιλέξεις εσύ τον όγκο και το μήκος που θα έχουν.

URBAN DECAY

Η cruelty free εταιρεία Urban Decay, εκτός από παλέτες σκιών, έχει και καταπληκτικές ψεύτικες βλεφαρίδες, πιο οικονομικές από την M.A.C (κι όμως!)

ESSENCE

Μην ξεχνάς και τα τουφάκια από Essence, αλλά και το σετ με ψεύτικες βλεφαρίδες σε πολύ καλή τιμή, για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Η κόλλα της essence πολύ πιθανόν να είναι πιο δυνατή από ότι θα θέλατε, και να δυσκολευτείτε αρχικά στο ντεμακιγιάζ. Γι’αυτό, προσοχή στην εφαρμογή της κόλλας στις ψεύτικες βλεφαρίδες, μια μικρή ποσότητα θα σας φτάσει.

w7

Μία ακόμη εταιρεία που προσφέρει εξαιρετικές ψεύτικες βλεφαρίδες, χωρίς πειράματα σε ζώα (cruelty free brand) είναι η w7. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κατάστημα στην περιοχή σας, μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά. Οι τιμές είναι w7 πολύ οικονομικές.

Η σειρά ‘My wispy lashes’ κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε όλες τις γυναίκες ευχαριστημένες. Υπάρχουν πολλά σετ από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Άφησέ μας στα σχόλια τις αγαπημένες σου ψεύτικες βλεφαρίδες, και αν έχεις διαφορετικό τρόπο που τις τοποθετείς!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response