“Σεξ στο πρώτο ραντεβού; Εγώ;  Εννοείται πως όχι! ” Αυτή θα ήταν η απάντηση μιας γυναίκας, για να θεωρηθεί κοινωνικά σωστή.  Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, μεταξύ μας τουλάχιστον, τώρα που αποκτήσαμε και μια μικρή οικειότητα και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Το πρώτο ραντεβού μπορεί να περιέχει και σεξ, όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνεις. Αν θέλεις μια σοβαρή σχέση, μια ουσιαστική δέσμευση, η πιθανότητα είναι ότι θα προτιμήσεις να μην ενδωσεις τόσο εύκολα, έτσι ώστε να γνωρίσεις τον σύντροφό σου με αποτέλεσμα να ξέρεις με σιγουριά αν είναι αυτός με τον οποίον θέλεις να περάσεις τις προσώπικες σου στιγμές. Άλλωστε οι γυναίκες χρειάζονται χρόνο να νιώσουν οικειότητα. Έχεις πολλούς λόγους να περιμένεις να κάνεις σεξ μαζί του. Αν θεωρείς ότι εκείνος είναι player και εσένα σου αρέσει, αν δεν είσαι σίγουρη για αυτό που θα κάνεις, αν έχεις ηθικούς ενδοιασμούς, ή αν νιώθεις ότι σε πιέζει τότε σε καμία περίπτωση το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν είναι ιδανικό σενάριο.

0208-first-date-questions-main
Ωστόσο, επειδή δεν ψάχνουν όλοι το έτερον ήμισυ σε αυτόν τον κόσμο, για πολλούς από εμάς ένα ραντεβού είναι απλά ένα ραντεβού. Βγαίνουμε για να περάσουμε ένα ωραίο βράδυ, να γνωρίσουμε κάποιον που μας τράβηξε την προσοχή και είδαμε μια προοπτική σε αυτόν. Έτσι το πρώτο ραντεβού σταματάει να έχει διάφορα ταμπού και προκαταληψεις και δίνει την ευκαιρία σε δύο ανθρώπους να γνωριστούν καλύτερα, και ίσως,  να συνεχιστεί με ένα δεύτερο, τρίτο και πάει λέγοντας.

4bf71e780e5bc895f850996afd910adc_L

Το να μην σε πάρει τηλέφωνο μετά την πρώτη σας συνεύρεση είναι μια πιθανότητα. Και δεν θα σε πάρει όχι γιατί του έδωσες αυτό που ήθελε από την πρώτη στιγμή, αλλά γιατί αυτό ήταν το μόνο που ήθελε από σένα από την πρώτη στιγμή. Άρα το ερώτημα που προκύπτει δεν είναι “να κάνω σεξ στο πρώτο ραντεβού;”… αλλά… “είναι αυτός κατάλληλος άντρας να κάνω σεξ;”.
Αφήστε λοιπόν τις “κοινωνικά σωστές απαντήσεις”  και αν το άτομο που έχετε μπροστά σας έχει κάτι στο οποίο δεν μπορείτε να αντισταθείτε, go for it!  Αν πάλι θέλετε να το ξανά σκεφτείτε, καλώς!  Όλα είναι στο χέρι σας! Σημασία έχει στο τέλος της βραδιάς να έχετε περάσει και οι δύο ωραία, και να μην μετανιώσεις τον χρόνο που του αφιέρωσες, και εννοείται τον χρόνο που σου πήρε για να ετοιμαστείς! Εσείς λοιπόν τι λέτε;  Ναι η όχι στο πρώτο ραντεβού;  Και να θυμάστε, δεν υπάρχει λάθος απάντηση!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response