Γειά σας lovelies! Σ’αυτό το post θα μιλήσουμε για το shopping star, ναι ναι, η νέα εκπομπή στο STAR που κάνει θραύση.

Πόσο καλά γνωρίζεις την μόδα λοιπόν;

Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται 5 τυχαίες γυναίκες για να διαγωνιστούν στο «Shopping Star».
Οι κανόνες είναι απλοί: Έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και budget προκειμένου να βρουν σωστά outfits για ένα συγκεκριμένο θέμα, που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, με σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες κοπέλες στον διαγωνισμό αλλά και από την Βίκυ Καγιά!

Οι διαγωνιζόμενες πρέπει με το συγκεκριμένο budget να αγοράσουν ολοκληρωμένα outfits, και θα είναι υπεύθυνες για το τελικό make up και χτένισμα στα μαλλιά τους, και φυσικά πάντα με άξονα το προσωπικό τους γούστο και στυλ.

Ο χρονος που έχουν στην διάθεση τους είναι μια μεγάλη πρόκληση καθώς μετράει αντίστροφα από την στιγμή που μπαίνει στο κατάστημα. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών της η κάθε παίκτρια θα παρουσιάζει ως «μοντέλο» πάνω σε μια πασαρέλα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επιλογή της.

Στο τέλος και οι πέντε διαγωνιζόμενες δίνουν κρυφά τη βαθμολογία τους από το 2 έως το 10.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response