8389ac3c-9d77-4f95-8ac0-90a5866587fa

Η ταινία Southside with you, αρχίζει με την Μισέλ Ομπάμα, μία γυναίκα που ετοιμάζεται για μία συνάντηση, η οποία κατά την γνώμη της δεν είναι ραντεβού.  Αυτή η ιστορία, δείχνει με εξαιρετικά εντυπωσιακό και καλλιτεχνικό τρόπο την γνωριμία του Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα και αντιμετωπίζει ευρύτερα πολιτικά ζητήματα με θαυμαστή λεπτότητα και προσοχή.

Υπάρχει μια αίσθηση, όσο μπορεί κανείς να το καταλάβει αυτό από μια οθόνη, ότι κάποτε ήταν φυσιολογικοί, ίσως όχι αρκετά όπως εσείς και εγώ, αλλά τουλάχιστον ζούσαν σε καταστάσεις που είναι για όλους οικείες. Όταν ακούς τα ονόματα των George Osborne ή Μπους ή ακόμη και ο Donald Trump, ότι η αίσθηση της σύνδεσης δεν είναι ακριβώς εκεί, με την έννοια ότι είναι δύσκολο τα συγκεκριμένα ονόματα να ταυτιστούν με τα κοινά προβλήματα. Η μαγεία των Ομπάμα ήταν ότι φάνηκαν να κατανοούν τις ανησυχίες των απλών ανθρώπων.

3549-1

Η ταινία παρουσιάζει επίσης μια ευκαιρία να σκεφτούμε την πολυμορφία, ή την έλλειψή της, στον κινηματογράφο και εγείρει το ερώτημα γιατί η ίση εκπροσώπηση των Αφρο-Αμερικανών στη μεγάλη οθόνη εξακολουθεί να είναι ένα ζήτημα.

Η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες αγάπης στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν σε εκπληκτική ποικιλομορφία, και η ταινία Southside With You μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία μοναδική ιστορία αγάπης, όχι τόσο συνηθισμένη στις ταινίες του Hollywood.

southside-with-you

Γίνεται αναφορά στους σκληρά εργαζόμενους ιδεαλιστικούς γονείς της Michelle και το παρελθόν του Μπαράκ σχετικά με τον αλκοολικό πατέρα του. Σε μία σκηνή μιλούν για τις φιλοδοξίες τους και ο Μπαράκ φαίνεται να εκνευρίζει την Μισέλ για το γεγονός ότι δεν φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένη στην δουλειά της. Ένα θέμα συζήτησης τους είναι το αν μια γυναίκα θα πρέπει να εγκαταλείψει την καριέρα της για να είναι μία σωστή σύζηγος και μητέρα.

Έτσι συνέβησαν όλα; Αυτά είπαν στο πρώτο τους ραντεβού o Barack και η Michelle; Λοιπόν, φυσικά όχι. Οι σκηνές είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ταιριάζουν στον κινηματογράφο και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού – αλλά έχει ενδιαφέρον, το γεγονός ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι αποκάλυψαν σπουδαία πράγματα για τον εαυτό τους από την πρώρη στιγμή που πέρασαν χρόνο μαζί. Έμαθαν ο ένας τον άλλον πολύ πιο γρήγορα από ότι ένα συνηθισμένο ζευγάρι.

Μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας Southerside with you παρακάτω:

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!