TRENDING

Sun and Moon: Το νέο παιχνίδι pokemon είναι πιο φιλικό και ήπιο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια

pokemonsun_ta

Χάρη στην τεράστια επιτυχία της εφαρμογής για κινητά Pokémon Go, υπάρχει πολύ περισσότερη προσοχή στο Pokémon Sun and Moon, που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα για το σύστημα Nintendo 3DS. Φέρνει μια νέα πρόκληση: Προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους ανθρώπους που μεγάλωσαν με αυτή την σειρά για 2ο χρόνια, αλλά ταυτόχρονα να προσελκύει και ένα μεγάλο ποσοστό νέων που δεν έχουν την ίδια ευχέρεια και εμπειρία στο παιχνίδι.

giphy-7

Αυτό δεν είναι εύκολο έργο. Το Pokémon αφορά τη σύλληψη και την κατάρτιση μαγικών πλάσματων που διαθέτουν δυνάμεις σχετικά με το νερό, τον αέρα, την γη και την φωτιά. Μπορείτε να επιλέξετε προσεκτικά μια ομάδα από τα αγαπημένα σας, στη συνέχεια, έχετε ως στόχο να κατακτήσετε τον κόσμο με το να αναγκάσετε τα τέρατα σας να πολεμήσουν άλλα, μέχρι τελικής πτώσεως. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει  στρατηγική και τον προγραμματισμό που θα πρέπει να συνθέτουν μια ομάδα Pokémon, η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Μετά από δύο δεκαετίες και δεκάδες παιχνίδια, υπάρχουν σήμερα περισσότερα από 800 διαφορετικά είδη για να παρακολουθείτε,  ώστε να μάθετε τις δεξιότητες και τα άλλα χαρακτηριστικά.

giphy-5

Για τους παίκτες που έρχονται από το απλό app Pokémon Go, αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι πιο δύσκολο. Οι σειρές παιχνιδιών στο Gameboy και στο Nintendo DS Pokemon χαρακτηρίζονται ως βίαιες, δύσκολες, απαιτητικές, εχθρικές, και αγχωτικές, αλλά τώρα έρχεται το Sun and Moon να καταργήσει αυτές τις ιδέες και να δημιουργήσει άλλη εικόνα για το παιχνίδι.  Το αποτέλεσμα είναι ένα ένα παινιδι πιο ήπιο σε σχέση με αυτά που έχουμε δει εδώ και μία δεκαετία, αλλά και παραπάνω.

Το δημοφιλές Pokémon στην τηλεοπτική εκπομπή πάντα επικεντρώθηκε στις σχέσεις μεταξύ του πρωταγωνιστή Ash και των φίλων του. Το Sun and Moon αντί να επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διδασκαλία των πόκεμον για το πως να πολεμήσουν αποτελεσματικά τους εχθρούς, έχει και έναν άλλο στόχο: να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μια σχέση μαζί τους, που αλλάζει τους ρόλους των master και των pokemon.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στα νησιά του Alola. Όλοι είναι χαλαροί, φιλικοί, σοβαροί, και ενθουσιασμένοι για να σας βοηθήσουν κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας. Κάθε λίγα λεπτά στο Alola γυρίζει ένα νέο φιλικό πρόσωπο. Το Pokémon σας θα σας ζητήσει να το απομακρύνετε μερικές φορές από τους αγώνες, ζητώντας να δείξετε φροντίδα, και να του δώσετε φάρμακο εάν είναι άρρωστο.

Ακόμα και όταν όλα είναι καλά και δεν πολεμάνε, μπορείτε να ταΐσετε και να χαϊδέψουν τα πλάσματά σας με την οθόνη αφής του 3DS. Καθώς μεγαλώνουν και έρχονται σε περισσότερη επαφή μαζί σας, η δύναμη των πόκεμον θα γίνει πολύ πιο αποτελεσματική στη μάχη.  Όταν βγάζουν εις πέρας μία αποστολή, θα γυρίσουν πίσω για να σας δώσουν ένα νεύμα και να σας κλείσουν το μάτι.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!