Οι σχέσεις στην σύγχρονη εποχή αδιαμφισβήτητα έχουν γίνει πλέον πολύπλοκες και ασταθείς, καθώς οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν και μπαίνουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι περισσότεροι, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε δίλημμα κάθε φορά που δημιουργείται ένας καβγάς για το αν αξίζει να προχωρήσεις και να παλέψεις για το άτομο με το οποίο επέλεξες ανάμεσα σε όλους τους άλλους να μοιραστείς τον χρόνο σου και να του επιτρέψεις να μπει στην καθημερινότητα σου. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες ενδείξεις που δείχνουν ότι βρίσκεσαι σε μία υγιούς σχέση και έχεις βρει την/τον κατάλληλο.

Ξέρουν να σε ηρεμούν. Τι πιο σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο που ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι για να ηρεμήσεις κάθε φορά που δεν είσαι σε θέση να ελέγχεις τα συναισθήματα σου και βγαίνεις εκτός εαυτού; Ασχέτως αν είσαι θυμωμένος, στεναχωρημένος, αγχωμένος, γνωρίζουν τι πρέπει να σου πουν για να σου φτιάξουν την διάθεση.

Όχι μόνο καταλαβαίνουν την αίσθηση του χιούμορ σου, αλλά σε κάνουν και αυτοί να γελάς! Το γέλιο είναι το στοιχείο που κάνει την ζωή μας λίγο καλύτερη και φωτίζει την μέρα μας, είναι σημαντικό επομένως ο σύντροφος μας να αντιλαμβάνεται το χιούμορ μας!

large (76)

Να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που και οι δύο απολαμβάνετε πώς θα αξιοποιείτε τον χρόνο σας; Πώς θα περνάτε την ώρα που είστε μαζί;

large (75)

Θα ενδιαφέρεται για τα χόμπι σας. Δεν θα κοιτάει το κινητό κάθε φορά που μιλάς για τα νέα μαθήματα ζωγραφικής που άρχισες ούτε θα νεύει αδιάφορα όταν εξηγείς κάτι που διάβασες το πρωί και σου κέντρισε το ενδιαφέρον. Αντιθέτως, θα προσπαθεί να καταλάβει γιατί σου αρέσει, θα ενδιαφερθεί και θα σε ακούσει.

Σεβασμός για τις ιδιαίτερες συνήθειες που έχεις. Μπορεί ο τρόπος που τρως να είναι διαφορετικός ή να περπατάς με ένα συγκεκριμένο τρόπο ή πάλι να θες να βάλεις πατατάκια και μανιτάρια στο σάντουιτς, δεν έχει σημασία τι είναι, αν αρχίσουν να σε κάνουν να νιώθεις άβολα επειδή κάνεις ότι κάνεις και σου αρέσει ότι σου αρέσει τότε ίσως να αρχίσεις να ξανασκέφτεσαι την επιλογή σου.

Σου προσφέρουν σιγουριά και σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδικός, γιατί είσαι! Αν ξέρεις ότι ανεξαρτήτως τον καβγά δεν θα το βάλει στα πόδια, τότε μπορείς να γνωρίσεις ότι έχεις κάποιον που δεν θα σε παρατήσει στις δύσκολες στιγμές.

large (77)

Ποτέ μην επιλέξεις να είσαι με κάποιον που σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι ίδιος με όλους τους άλλους. -Oscar Wilde 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!