Είμαστε οι πράξεις μας. Αυτές διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας, αυτές καθορίζουν το μέλλον μας. Υπάρχουν συνήθειες οι οποίες μας κρατάνε πίσω και δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ο καλύτερος μας εαυτός. Τι ακριβώς πρέπει να αποφύγουμε;

#1

Αρχικά, είναι εξαιρετικά σημαντικό να απαλλαχτούμε από συμπεριφορές που μας κάνουν να διακατεχόμαστε από λύπηση για τον εαυτό μας. Ο εαυτός μας είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμάμε εμάς και τις  ικανότητες μας. Γι’αυτό και καλό -μάλλον υποχρεωτικό- να απομακρυνθούμε από τοξικούς ανθρώπους και να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με άτομα που ξέρουν να μας εκτιμούν και βλέπουν τα θετικά στοιχεία πάνω μας και δεν μας τρίβουν τα αρνητικά στη μούρη.

#2

 

Επίσης,  καιρός είναι να μην κάνουμε το χρήμα την ύψιστη αρχή στην ζωή. Ωραία η καλοπέραση αλλά οι άνθρωποι μας είναι ο πραγματικός πλούτος. Πολύ κλισέ για τα μέτρα σας ε; Κι όμως. Όσο περισσότερο κυνηγάτε τα χρήματα, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να τα κερδίσετε. Κάνετε αυτό που αγαπάτε.

#3

 

Μην απομακρύνεστε από την οικογένεια σας. Όσο άσχημες και να είναι οι σχέσεις σας, προσπαθήστε να είστε εκεί γι’αυτούς. Είμαστε αυτοί που είμαστε λόγω των αρχών που μας έδωσαν. Το ίδιο ισχύει και με τους φίλους, που είναι η δεύτερη οικογένεια. Τα άτομα που επιλέγουμε να βλέπουμε και μοιραζόμαστε με αυτούς την καθημερινότητά μας.

#4 

 

Μην συμβιβάζεστε μια ζωή με μία δουλειά που δεν σας εκφράζει. Οχτώ ώρες πάνω σε μια δραστηριότητα που μας κουράζει ψυχικά και ίσως σωματικά δεν αξίζει. Στα 60 δεν θα θυμάσαι τις ώρες στο γραφείο, αλλά τις στιγμές έξω από αυτό. Μην φοβάστε. Ρισκάρετε και κάνετε αυτό που αγαπάτε επάγγελμα.

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response