Το καλοκαίρι είναι ο ιδανικός καιρός για να πιείτε ένα τζιν τόνικ: όχι μόνο είναι απίστευτα εύκολο να γίνει, υπάρχει κάτι γι ‘αυτόν τον συνδυασμό, που ελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αλλά το τζιν τόνικ μας αρέσει λίγο περισσότερο το καλοκαίρι, αναρωτηθήκατε γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

 

Το ποτό αυτό καταναλώθηκε για πρώτη φορά από βρετανούς στρατιώτες που έψαχναν τρόπο για την πρόληψη της ελονοσίας. Όπως εξηγούν ο André και ο Tenaya Darlington, το συστατικό που δίνει στον τόνικ την πικρή γεύση του είναι η κινίνη, ένα είδος φλοιού που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την αντιμετώπιση της ελονοσίας τον 16ο αιώνα.

Αργότερα, οι βρετανοί στρατιώτες έπιναν την κινίνη μαζί με νερό, δημιουργώντας έτσι τονωτικό νερό. Σύντομα ανακάλυψαν ότι το τόνικ μαζί με τζιν ήταν ένας πολύ καλός συνδυασμός, και έτσι γεννήθηκε το G & T.

Έχετε το αλκοολούχο ποτό, το τζιν και το ανακατεύετε με κάτι πικρό και ελαφρώς γλυκό όπως το τόνικ, προσθέτετε λεμόνι, και έχετε αυτό το τέλεια ισορροπημένο ποτό”, εξηγεί η Tenaya.

Σήμερα, πίνουμε τονωτικό νερό για τη γεύση, όχι για τις ανθελονοσιακές επιδράσεις, αν και όλα τα τόνικ εξακολουθούν να περιχουν κινίνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα τόνικ είναι ίδια. Εκτός από την κινίνη, το φθηνό τονωτικό νερό περιλαμβάνει συχνά σιρόπι καλαμποκιού καθώς και τεχνητές γεύσεις. Μέχρι πρόσφατα, αυτό ήταν το μόνο που θα μπορούσατε να αγοράσετε. Στη συνέχεια άρχισαν να ξεπροβάλλουν καινοτομίες, δίνοντας σ’αυτό το εύκολο κοκτέιλ μία εύκολη αναβάθμιση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ολοένα και περισσότερα αναψυκτικά.

Ένας άλλος συνδυασμός που οι Darlingtons λατρεύουν; Η σόδα. Αρχικά έγινε μια φθηνή εναλλακτική λύση στο μεταλλικό νερό, το οποίο είναι φυσικό, διογκωμένο με συστατικά όπως το νάτριο και το ασβέστιο που προστίθενται για γεύση. Ο André και ο Tenaya προσπάθησαν να δοκιμάσουν μια σειρά από νάτρια, μεταλλικά νερά σε μια κλασική συνταγή mojito για να δουν τι προτιμούσαν και, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι, διαπίστωσαν πως το μεταλλικό νερό της επιλογής τους είναι το Perrier.

Αν, τέλος, αναρωτιέστε για τις θερμίδες που μπορεί να έχει αυτό το ποτό, κυμαίνονται από 110 έως 160 θερμίδες. Είναι το χαμηλότερο σε θερμίδες αλκοολούχο ποτό που μπορείς να απολαύσεις το καλοκαίρι!

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response