Όλοι περνάμε φάσεις κατά την διάρκεια της ζωής μας, είναι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην ξεχνάμε πως όπως και όλα τα προβλήματα στη ζωή μας, έτσι και αυτό θα περάσει, εξάλλου, τίποτα δεν είναι μόνιμο και δεν διαρκεί για πάντα, καλώς η κακώς.

Εμείς εδώ δεν θα σας πούμε να χαμογελάτε όταν τα πράγματα στη ζωή σας πάνε στραβά. Δεν χρειάζεται να μεταμορφωθούμε σε χαμογελαστά ρομπότ, αυτοματοποιημένα. Όχι. Εμείς εδώ θα σας πούμε να αναγνωρίσετε σε πρώτη φάση το πρόβλημα που σας απασχολεί, να καταλάβετε σε βάθος δηλαδή γιατί νιώθετε όλα όσα νιώθετε και να μην πιέσετε τον εαυτό σας σε καμία περίπτωση να είναι χαρούμενος και να τα ξεπεράσει όλα σε μία στιγμή. Είμαστε άνθρωποι, σκοπός δεν είναι να είμαστε σε όλη μας την ζωή ευτυχισμένοι. Σκοπός είναι να έχουμε την καρδιά και το μυαλό μας ανοιχτό και να γεμίσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε τις μέρες μας με εμπειρίες, οι οποίες είναι αδύνατον να είναι πάντα θετικές. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει τον πόνο, την απογοήτευση, την θλίψη. Δεν είναι κάτι για το οποίο εσείς οι ίδιοι θα έπρεπε να ντρέπεστε.

large (22)

Απασχολείστε τον εαυτό σας με δραστηριότητες που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Βγείτε έξω. Να έρθετε σε επαφή με την φύση, να γνωρίσετε ανθρώπους και έτσι θα καταλάβετε ότι όλοι περνάνε δυσκολίες, αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε την δύναμη να τις ξεπερνάτε. Μην υποτιμάτε την δύναμη της συντροφικότητας, οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα.

Εκτιμήστε όλα τα καλά που έχετε στην ζωή σας, που σίγουρα θα έχετε. Σκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε αυτά είναι τα μέλη της οικογένειας σας, είτε οι φίλοι σας, είτε ένα πρόσωπο που θαυμάζετε. Σκεφτείτε επίσης την όλα όσα έχετε πετύχει στην ζωή σας, τα επιτεύγματα σας, τα όνειρα και τους στόχους σας.

large (25)

Τέλος, μην κάνεις τον εαυτό σου ποτέ θύμα των περιστάσεων. Να είσαι περήφανος και να προσπαθείς για βελτιώσεις τον εαυτό σου, όχι μέσω της λύπησης αλλά μέσω της αυτοεκτίμησης και της αγάπης, για τον εαυτό σου και για τους άλλους.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response