Φίλοι. Μια λέξη χιλιάδες συναισθήματα! Πόσο τυχεροί είμαστε που μπορούμε να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας, ίδιους με εμάς η τελείως διαφορετικους, οι οποίοι μας κάνουν την ζωή τόσο όμορφη; Χαρίζουν απίστευτες στιγμές διασκέδασης και είναι πάντα εκεί!  Ανεκτίμητη αξία, έτσι δεν είναι;  Ας το εξετάσουμε πιο αναλυτικά και να δούμε τα χαρακτηριστικα ενός καλού φίλου.

1. Όπως είναι λογικό, δεν το βάζει στα πόδια στις δύσκολες στιγμές. Μας συμβουλεύει, προτείνει λύσεις και βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο.

large (31)

2. Σέβεται εμάς και την οικογένειά μας. Δεν κρίνει της ιδιαιτεροτητες που μπορεί να έχουμε, καθημερινές συνήθειες που έχουμε αποκτήσει, τα έθιμα των γονιών μας. Αντιθέτως, θέλει να μάθει και να μοιραστεί μαζί μας όλες τις ιδιοτροπίες.

large (30)

3. Μας υπερασπιζεται. Ναι ναι, κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει αρνητικά για εμάς και δεν είμαστε μπροστά, υιοθετεί τον ρόλο του δικηγόρου και τον βάζει στην θέση του! Τέλειο;

large (36)

4. Ξέρει τα αγαπημένα μας φαγητά και τις αγαπημένες μας ταινίες. Κάθε φορά που θα είμαστε down θα είναι κάτω από το σπίτι προσπαθώντας να μας συνεφέρει και να μας κάνει να χαμογελασουμε.

large (38)

5. Όταν είναι στο σπίτι σου, δεν ρωτάει για να ανοίξει το ψυγείο.  Η οικειότητα βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο!

large (39)

6. Είναι ειλικρινής μαζί σου. Θα σου πει στα ίσα “Ναι έχεις πάρει κιλά!” “όχι, ο τύπος δεν σε γουστάρει ξεκόλλα!”

large (40)

7. Έχει φωτογραφίες σου που μπορεί να σου καταστρέψουν την ζωή! Ξέρεις όμως ότι ακόμα και αν σε απειλεί, δεν θα τολμήσει να την δημοσιεύσει ποτέ.

large (41)

Η ζωή λοιπόν είναι πολύ καλύτερη με φίλους!  Η μπορούμε να τους ονομάσουμε αδέρφια, σε αυτή την περίπτωση. Εάν είστε τυχεροί και έχετε τέτοιους ανθρώπους στην ζωή σας, να είστε προσεκτικοί και να τους κρατήσετε δίπλα σας. Να τους εκτιμάτε και να μην τους παραμελείτε πάρα τον φόρτο της καθημερινής ζωής. Ξεκινήστε λοιπον από τώρα και στείλτε αυτό το άρθρο στον κολλητό σου ως ένδειξη αγάπης!

Φιλάκια πολλά my bffs!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response