Το μίσος που οδηγεί κάποιον να σκοτώσει νέα παιδιά και εφήβους σε μία συναυλία είναι κάτι που δεν θα καταλάβω ποτέ,  και σίγουρα δεν χωράει καμία λογική σε αυτή την πράξη.

Η τρομοκρατική επίθεση που έλαβε μέρος στο Μάντσεστερ, στην συναυλία της Ariana Grande στις 22/05, είναι ένα τραγικό γεγονός, καθώς στόχευε κυρίως κοπέλες σε νεαρή ηλικία. Κοπέλες που περίμεναν πως και πως αυτή την μέρα για να δουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια από κοντά, κοπέλες που ήταν με τις φίλες τους και σχεδίαζαν αυτή τη στιγμή για πολύ καιρό, μόνο και μόνο για να παραβρεθούν σε ένα χώρο που αθώες ψυχές θα έχαναν τις ζωές τους.

Η συναυλία είναι ένα γεγονός που ενώνει αγνώστους και όλοι μαζί απολαμβάνουν την μουσική, τα χορευτικά shows και γίνονται ένα. Στο Μάντσεστερ όμως, αυτό που ένωσε τον κόσμο, δεν ήταν ούτε η μουσική, ούτε ο χορός. Ήταν η ανάγκη να προστατευτούν και να επιβιώσουν.

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά, 22 άτομα έχασαν την ζωή τους, και 59 τραυματίστηκαν. Για όλα αυτά που έγιναν, η τραγουδίστρια Ariana Grande, έχασε τα λόγια της, και το μοιράστηκε τα παρακάτω λόγια στο λογαριασμό της στο Twitter.

Είμαι σπασμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο, μα τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια.

Πολλοί διάσημοι έδειξαν την στήριξη τους στην Ariana Grande και στις οικογένειες των θυμάτων. Ανάμεσα τους η Lady Gaga, η Nicki Minaj, η Lorde, o Harry Styles, και η Hayley Williams.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response