Τα οικονομικά καλλυντικά δεν είναι πάντα βλαβερά για το δέρμα μας!

Λατρεύουμε τα καλλυντικά, αλλά λατρεύουμε περισσότερο όταν αυτά δεν μας αδειάζουν το πορτοφόλι! Όλες οι γυναίκες ξέρουμε πόσο ακριβά είναι τα καλλυντικά, και δυστυχώς μαθαίνουμε από μικρή ηλικία πως η ομορφιά θέλει όντως θυσίες, κυρίως οικονομικές!

Σας έχουμε ωστόσο ευχάριστα νέα, τα οποία θέλουμε να μοιράσουμε μαζί σας! Ύστερα από μία έρευνα αγοράς, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα καλλυντικά στις καλύτερες τιμές. Καλλυντικά που θα σας χαρίσουν ομορφιά και λάμψη, χωρίς να περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες που θα βλάψουν το πρόσωπο σας και θα δημιουργήσουν ακμή και κοκκινίλες. Τα καλλυντικά που θα δεις παρακάτω είναι οικονομικά, και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις οποιοδήποτε make up look θέλεις.

Όλα τα καλλυντικά είναι δοκιμασμένα από beauty guru και υπόσχονται να είναι αποτελεσματικά, πρακτικά, και φυσικά οικονομικά! Δες παρακάτω τα top φθηνά καλλυντικά που μπορείς να αποκτήσεις και να ανανεώσεις την εμφάνιση σου.

Καλλυντικά Ματιών

Δες τα λάθη που σίγουρα κάνεις στο μακιγιάζ ματιών!

1. E.l.f eyeliner

Το κλασσικό μαύρο eyeliner που όλες αγαπάμε!

Το υγρό αυτό eyeliner είναι οικονομικό, και το καλύτερο είναι ότι θα σε βοηθήσει να πετύχεις το υπέροχο γατίσιο βλέμμα που θέλεις απλά και εύκολα, χάρη στο σταθερό πινελάκι. Η συσκευασία θα σου κρατήσει αρκετό καιρό, και αν θέλεις να πειραματιστείς, μπορείς να το αποκτήσεις σε καφέ και ασημί χρώμα για πιο grande εμφανίσεις!

Extra tip: Για να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner εύκολα χωρίς να μουτζουρωθείς, ξεκίνα από την μέση και τράβηξε την γραμμή προς τα έξω. Στην συνέχεια ένωσε τα σημεία και κάν’το όσο έντονο θέλεις! Φυσικά, με την εξάσκηση θα γίνεις όλο και καλύτερη!

2. Maybelline Lash Discovery μάσκαρα

Ξέρουμε ότι όσο αφορά τις μάσκαρες, η εταιρεία καλλυντικών Maybelline έχει στην συλλογή της υπέροχες μάσκαρες, σε πολλά χρώματα, πολύ αποτελεσματικά, και το κυριότερο, δίνουν στις βλεφαρίδες μας αυτό που ψάχνουμε, είτε αυτό είναι μήκος, όγκος ή περισσότερο βάθος στο βλέμμα μας. Υπάρχουν πολλές μάσκαρες Maybelline που ίσως να ξεφεύγουν από τις χρηματικές σας δυνατότητες, αλλά η Lash Discovery είναι η πιο φθηνή και αποτελεσματική. Μπορείτε να δείτε παραπάνω το μήκος που πρόσθεσε με μία μόνο εφαρμογή.

Για ένα πιο σέξι βλέμμα, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε πριν την εφαρμογή της μάσκαρας, ψαλιδάκι στις βλεφαρίδες σας. Θα δείτε αμέσως μεγάλη διαφορά. Πρέπει όμως να είστε προσεχτικές για να αποφύγετε τα ατυχήματα.

EXTRA TIP: Ήξερες ότι αν δεν έχεις ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες μπορείς να χρησιμοποιήσεις βαζελίνη; Βάλε σε όλο το μήκος της βλεφαρίδας βαζελίνη, και αυτό όχι μόνο θα κάνει πιο έντονη την εφαρμογή της μάσκαρας, αλλά σταδιακά θα μακρύνει τις βλεφαρίδες σου!


Δες εδώ μυστικά από τα καλλυντικά MAC!


3.NYX μολύβι φρυδιών

Το μολύβι φρυδιών από την NYX είναι ένα dupe του μολυβιού από την εταιρεία καλλυντικών Anastasia Beverly Hills, και γι’αυτό ίσως να χρειαστεί να δώσετε κάποια extra χρήματα, τα οποία όμως δεν θα τα μετανιώσετε, γιατί θα κάνουν τα φρύδια σας να αποκτήσουν έντονο χρώμα χωρίς να ξεβάφουν εύκολα το καλοκαίρι λόγω της ζέστης όταν ιδρώνετε, και θα το έχετε στο νεσεσέρ για αρκετό καιρό. Βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις για να βρείτε αυτό που ταιριάζει 100% στο χρώμα των φρυδιών σας.

Παραπάνω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βήματα που ακολουθείτε για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα:

  1. Αρχικά σχηματίζετε το περίγραμμα που θέλετε, γεμίζετε τα κενά σημεία για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, και με το ειδικό βουρτσάκι χτενίζετε για να φανούν τα φρύδια σας φυσικά.
  2. Στο τέλος, αν θέλετε, με ένα απλό βουρτσάκι τοποθετείτε κονσίλερ γύρω από τα φρύδια σας για να καλύψετε τις ατέλειες και να δώσετε βάθος στο βλέμμα σας.

Σκιές ματιών από την Lovely Dark Nude

12 όμορφα συνδυασμένο χρώματα, για κάθε τύπο ομορφιάς. Από το ανοιχτό μπεζ μέχρι το κλασσικό μαύρο. Τα χρώματα επιτρέπουν τη δημιουργία κάθε είδους μακιγιάζ, θα σας εμπνεύσουν να πειραματιστείτε και να γίνετε ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ σας.

Μολύβι ματιών μαύρο UMA

Αν θέλεις να κάνεις το βλέμμα σου πιο έντονο, χρησιμοποίησε μαύρο μολύβι:

Ένα πρακτικό μολύβι σε κλασικό μαύρο χρώμα που θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά make up looks. Τοποθετήστε το μολύβι όσο πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων σας, αποφεύγοντας παράλληλα να ακουμπήσετε στο εσωτερικό των ματιών σας. Αργά και απαλά τραβήξτε μια λεπτή γραμμή από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική γωνία.

  • Αν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα, χρησιμοποίησε λευκό μολύβι στην κάτω γραμμή των ματιών σου, με το ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσες και το μαύρο.

Αν θέλεις και άλλες ιδέες για το πως να χρησιμοποιήσεις το λευκό μολύβι, τσέκαρε αυτές τις ιδέες.

  • Aν θέλεις να κάνεις το βλέμμα σου πιο ελκυστικό και σέξι, χρησιμοποίησε, πράσινο σκούρο ή μπλε, σε shimmer μορφή, δηλαδή λαμπερή.

Μία απλή βάση σκιάς Beauty Line σε απόχρωση Bronze Pearl + Desert Storm

  

Αυτές οι δύο σκιές αποτελούν δύο καλλυντικά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Ταιριάζουν με όλους τους τόνους επιδερμίδας, και το καλύτερο είναι ότι η πρώτη σκιά, σε απόχρωση Bronze Pearl μπορεί να εφαρμοστεί και στο κοντούρινγκ του προσώπου σου, και η σκιά Desert Storm μπορεί να απλωθεί ως highlighter στα ζυγωματικά σου.

 

Καλλυντικά Προσώπου

Για να απλωθεί καλά μία κρέμα, πρέπει να κάνεις συχνά απολέπιση στο πρόσωπο. Δες πως μπορείς να κάνεις μόνη σου απολέπιση με καφέ στο πρόσωπο!

BB κρέμα προσώπου Bell Mat

Η BB κρέμα προσώπου από την εταιρεία BELL, καλύπτει τις ατέλειες, ενυδατώνει το πρόσωπο, και καλύπτει ελαφριές ατέλειες. Αν ψάχνετε για ένα make up που δεν θα βαραίνει το πρόσωπο σας, αλλά θα αποτελεί βάση για το μακιγιάζ σας, αυτή η κρέμα προσώπου είναι για εσάς. Το MAT αποτέλεσμα είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν ψάχνουμε για σταθερά καλλυντικά.

Υγρό Foundation Lovely HD

Η επιδερμίδα φαίνεται τέλεια ακόμη και από κοντά. Περιέχει βιταμίνη Α, C, Ε, ψευδάργυρο και πανθενόλη. Η βάση αυτή από την εταιρεία Lovely είναι αντιβακτηριακή, απορροφά το περίσσειο σμήγμα από το δέρμα και δεν φράζει τους πόρους. Αποτέλεσμα; Ματ, λεία και βελούδινη επιδερμίδα για ώρες χωρίς λιπαρότητα.

Διάβασε τι μπορείς να κάνεις αν έχεις προβλήματα ακμής στο πρόσωπο.

4. UMA highlighter

Tα highlighters έχουν αποκτήσει μοναδική θέση στην καρδιά μας! Τα αγαπήσαμε για την λάμψη που δίνουν στο πρόσωπο μας, και νιώθουμε σαν πριγκίπισσες.

Το συγκεκριμένο highlighter από την εταιρεία UMA Cosmetics είναι πολύ οικονομικό, και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα καταστήματα Dust & Cream, ή να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά. Χαρίζει την λάμψη και την φωτεινότητα που θέλουμε στο πρόσωπο μας, και είναι η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ που πραγματικά κάνει την διαφορά.

  1. Με ένα βουρτσάκι, τοποθετείστε highlighter στα ζυγωματικά σας, στην άκρη της μύτης, και στο πιγούνι. Το highlighter από την UMA φωτίζει το πρόσωπο σας, κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται φρέσκια και λαμπερή, χωρίς φυσικά να δίνει λιπαρότητα.
  2. Για να βρείτε την σωστή τοποθεσία για τα ζυγωματικά σας, μην ξεχνάτε τον κλασσικό τρόπο: Κάντε duckface και τα φυσικά ζυγωματικά σας θα είναι εμφανείς!

5. MIYO ρουζ

Το συγκεκριμένο rouge από την εταιρεία MIYO έχει την τέλεια καλοκαιρινή απόχρωση, και συμπεριλαμβάνει το δικό του ειδικό βουρτσάκι. (Πόσες από εμάς χρησιμοποιούμε πραγματικά τα βουρτσάκια από τις συσκευασίες των καλλυντικών; Το συγκεκριμένο όμως έχει πολύ απαλή υφή.)

 

Έχει το λαχταριστό χρώμα που ταιριάζει σε πολλές επιδερμίδες, και κάνει υπέροχα μάγουλα για φίλημα!

Πώς να βάλεις ρουζ σαν επαγγελματίας:

  1. Το φαρδύ πινέλο δεν πρέπει να το ακουμπάς στο πρόσωπο και το φυσάς πριν το τοποθετήσεις στο ζυγωματικό κόκκαλο, ξεκινώντας από την άκρη, και προχωράς στο εσωτερικό του προσώπου.
  2. Κάνεις πολύ απλά μία ευθεία γραμμή, και καλό blending για να απλώσεις ομοιόμορφα το ρουζ.
  3. Τέλος, μπορείς με το πινέλο να βάλεις ρουζ κάτω από την γραμμή του σαγονιού και στους κροτάφους για περισσότερο σχήμα.Με αυτό τον απλό τρόπο θα δώσετε το σωστό περίγραμμα στο πρόσωπο, και να αποκτήσετε ζωντάνια.

Καλλυντικά χειλιών

6.Golden Rose ροζ nude κραγιόν

Ένα μοναδικό κραγιόν σε μία απαλή απόχρωση του ροζ nude, που ταιριάζει τέλεια στις καλοκαιρινές τάσεις μόδας.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τα χείλη σας, και ταυτόχρονα να ενυδατώνει την επιφάνεια μετά από κάθε εφαρμογή. Πολύ οικονομικό κραγιόν, με το οποίο ολοκληρώνεις εύκολα κάθε μακιγιάζ χαρίζοντας το φυσικό αποτέλεσμα που θέλεις.

Τα κραγιόν της Golden Rose έχουν δοκιμαστεί από πάρα πολλές από εμάς, και σίγουρα θα έχεις και εσύ κάποιο αγαπημένο. Το συγκεκριμένο έχει την τέλεια απόχρωση για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Διαθέσιμο σε πολλά καταστήματα καλλυντικών σε όλη την χώρα, όπως στα Hondos Center και φυσικά στα καταστήματα Dust & Cream, όπου μπορείς να τσεκάρεις και όλη την συλλογή.

Περίγραμμα χειλιών με μολύβια DAVIS

Η εταιρεία Davis είναι γνωστή για δύο πράγματα κυρίως: Τα μολύβια ματιών, και τα μολύβια χειλιών. Τα μολύβια για το περίγραμμα χειλιών είναι πολύ αποτελεσματικά, δεν ξηραίνουν την επιφάνεια και έχουν διάρκεια πάνω στα χείλη. Το καλύτερο φυσικά είναι οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές. Βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις, και μπορείτε να δείτε την συλλογή σε καταστήματα καλλυντικών, ή στις αλυσίδες Hondos Center και Dust & Cream.

Νύχια

Σειρά Beauty Line

Για όλες εσάς που λατρεύετε να περιποιήστε τα άκρα σας, θα λατρέψετε και τα παρακάτω βερνίκια νυχιών.

Βερνίκια από την Beauty Line Cosmetics, η  οποία πάντα μας αφήνει ικανοποιημένες, καθώς υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, το βερνίκι έχει διάρκεια πάνω στα νύχια μας, ειδικά αν εφαρμόσουμε και top coat. Υπάρχουν και ματ αποχρώσεις στα βερνίκια της Beauty Line, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τάση, και συνεχίζουν να μας αρέσουν.

Υπάρχουν και διάφορα σετ με βερνίκια, με τα οποία μπορείς να πετύχεις το απόλυτο γαλλικό μανικιούρ μόνη σου.

Σειρά UMA Cosmetics

Μπορείς να δεις επίσης και τα βερνίκια από την σειρά UMA, η οποία κυκλοφόρησε πολλά σετ βερνικιών σε πολλές αποχρώσεις, που σίγουρα κλέβουν την παράσταση, γιατί είναι εντυπωσιακά, λαμπερά, δίνοντας μία glam διάθεση στην εμφάνιση.

Δες το παρακάτω σετ. Δεν είναι υπέροχα τα χρώματα; Το σετ αυτό είναι matching palette, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, που σημαίνει ότι όλα τα βερνίκια ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς.

Κάτι άλλο σημαντικό που πρέπει να ξέρεις για τα βερνίκια της UMA είναι ότι βγαίνουν και σε  GEL μορφή, με αποτέλεσμα το χρώμα στα νύχια σου να κρατάει για δύο εβδομάδες τουλάχιστον.

Τέλος, όπως έχεις δει και εσύ, οι μεταλλιζέ αποχρώσεις είναι τάση φέτος. Στα ρούχα, στα παπούτσια, αλλά και στα αξεσουάρ. Αν θέλεις να ενσωματώσεις αυτή την τάση και στα νύχια, μπορείς να το κάνεις και στα νύχια σου. Δες τις υπέροχες αποχρώσεις από την κολεξιόν της UMA.


Δες επίσης όλα τα σχέδια στα νύχια και χρώματα βερνικιών που είναι φέτος στην μόδα!


 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

1 σχόλιο

Leave a Response