Η αντίληψη μας για τα διάφορα χρώματα καθορίζεται από τα έθιμα, την κουλτούρα και τα έθιμα μας. Για παράδειγμα, το κόκκινο χρώμα είναι γνωστό ότι αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς μας. Γι’αυτό όταν ανοίγουμε την ντουλάπα μας είναι σημαντικό να διαλέξουμε το κατάλληλο χρώμα έτσι ώστε αυτό να έχει θετική επίδραση πάνω μας, να μας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους και φυσικά εμείς οι ίδιοι να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας.
Με τις παρακάτω πληροφορίες μπορείτε να διαλέξετε το σωστό χρώμα κάθε φορά έτσι ώστε να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα!

Το κόκκινο χρώμα απαιτεί τόλμη και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να επιλέξεις ένα ρούχο που σου ταιριάζει έτσι ώστε να το υποστηρίξεις με τον σωστό τρόπο, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεχωρίζεις στο πλήθος και η αυτοεκτίμηση σου να είναι στα ύψη.
Στις περισσότερες χώρες του κόσμου προσδίδει πάθος και σεξουαλικότητα σε μία γυναίκα, εκτός αν βρίσκετε στην Ινδία, όπου είναι το χρώμα που φοράει η νύφη στον γάμο της!  Κλασσικός συνδυασμός είναι με το μαύρo, η μπορείτε να επιλέξετε ένα μπεζ η άσπρο για να μετριάσετε το χρώμα.

large (26)

Το κίτρινο χρώμα σύμφωνα με την στυλίστρια Jeannie Mai, βοηθάει να φαίνεστε πιο φιλικοί και έχει την ικανότητα να προσεγγίζει ακόμα και τους πιο μουντούς ανθρώπους χάρη στην ευχάριστη διάθεση που προσφέρει τόσο σε εσάς όσο και στους γύρω σας. Προσοχή όμως όταν το συνδυάζετε έτσι ώστε να μην το παρακάνετε. Εμείς θα σας συμβουλέψουμε να επιλέξετε και αξεσουάρ σε ένα κόκκινο η καφέ χρώμα για το ιδανικό αποτέλεσμα.

1149805-650-1459929692-shutterstock_279728981

Το μπλε χρώμα σε αντίθεση με το κόκκινο, μειώνει τους παλμούς της καρδιά, και μας απαλλάσσει σε μεγάλο βαθμό από το άγχος. Επομένως αν έχετε μια σημαντική συνέντευξη επιλέξετε ένα μπλε φόρεμα που θα σας βοηθήσει να είστε πιο ήρεμοι και να δημιουργήσετε μια καλή πρώτη εντύπωση!

1150005-650-1459929692-5827000379_cf128cc963_o

Ένα άλλο χρώμα που μπορεί να σας ηρεμήσει είναι το πράσινο. (Επίσης λένε ότι το πράσινο ξεκουράζει τα μάτια!) Το θετικό με αυτό το χρώμα είναι ότι ταιριάζει με κάθε χρώμα δέρματος και σε συνδυασμό με ένα ουδέτερο αξεσουάρ μετατρέπει την εικόνα σας από απλό και αδιάφορο σε κομψό και εντυπωσιακό.

large (27)

Η Jannie Mai μας ενημερώνει ότι το μωβ  είναι κατάλληλο για όλες τις εμφανίσεις που θέλουμε να δείξουμε μεγαλύτερη ωριμότητα. Τα παστέλ χρώματα προσθέτουν στο outfit μας το κλασσικό στοιχείο της διαχρονικότητας

large (28)

Τέλος, το μαύρο!  Το χρώμα που ταιριάζει σε όλους, μας αδυνατίζει, το φοράμε εύκολα σε κάθε περίσταση, και προσφέρει μια εκλεπτυσμένη εικόνα. Για να μην φαίνεται υπερβολικό ωστόσο, καλό ήταν να επιλέξουμε ένα φωτεινό στοιχείο όπως μια ανοιχτόχρωμη τσάντα ή ένα αξεσουάρ για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

black-650-2

large (29)

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!