Σίγουρα προτιμάμε το απίστευτο hot sex μικρής διάρκειας από το σεξ που κρατάει μία ώρα…χωρίς αποτέλεσμα. Αλλά υπάρχουν φορές που απλά θέλουμε η απόλαυση να κρατήσει περισσότερο, κανένα πρόβλημα! Ή μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Αν θέλετε με τον σύντροφο σου να κάνετε περισσότερη ώρα σεξ χωρίς να χάσετε το πάθος και τις δυνάμεις, μπορείς να διαβάσεις μερικές μικρές αλλά πολύ χρήσιμες συμβουλές που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι!

Είσαι έτοιμη να μάθεις όλα τα tips; Δες παρακάτω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες!

1.Ζήτα από το αγόρι σου να … αυνανιστεί πριν κάνετε σεξ. Η αυτοικανοποίηση μία ή δύο ώρες πριν θα δώσει στο αγόρι σου περισσότερες δυνάμεις, όπως μας συμβουλεύει η σεξολόγος, θεραπευτής αλλά και σύμβουλος γάμου,  Dr. Jane Greer. Μπορείς να τον αναστατώσεις και πάλι αργότερα με αργές και αισθησιακές ενέργειες, και θα μπορέσει στη συνέχεια να σε ικανοποιήσει στο έπακρον, τσεκαρισμένο!

2. Μπορεί την πρώτη φορά το σεξ να ηταν λίγων μόνο λεπτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερη φορά. Στο δεύτερο round σίγουρα δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα. Μπορείς σε αυτή την περίπτωση να βάλεις sexy μουσική να παίζει για περισσότερο kinky διάθεση. Δες εδώ τα πιο sexy τραγούδια όλων των εποχών.

3.Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και καινούργιο στο κρεβάτι. Είτε πρόκειται για νέα στάση, ή μπορείς να τον εξιτάρεις περισσότερο με νέα εσώρουχα. Φυσικά, υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορούμε εμείς οι γυναίκες να κάνουμε για να εξιτάρουμε τον σύντροφο μας. Μπορείς να διαβάσεις για όλα αυτά στα οποία κανένας άντρας δεν μπορεί να υποκύψει στο άρθρο με ένα κλικ εδώ.

4.Μπορείς να τον σταματήσεις ακριβώς πριν τελειώσει, έτσι ωστε να συνεχίσετε το σεξ λίγο ακόμα!

5.Πείσε τον σύντροφο σου να κάνει μαθήματα γιόγκα. ”Μπορείτε να ενισχύσετε τη διάθεσή σας για σεξ, κάνοντας asanas καθημερινά, σύμφωνα με μελέτη του Journal of Sexual Medicine. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε καθημερινά γιόγκα, δύο ώρες την εβδομάδα μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Είναι σημαντικό να είναι γυμνασμένοι οι πυελικοί μύες σας γιατί είναι αυτοί που συμμετέχουν στη διάρκεια του σεξ. Οι ασκήσεις γιόγκα δυναμώνουν το συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας με αποτέλεσμα κάθε ερέθισμα να το αντιλαμβάνεστε καλύτερα.”

Μπορείς να διαβάσεις την συνέχεια σε προηγούμενο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ.

 

6.Μπορείτε επίσης να κάνετε Pilates μαζί για περισσότερη χαλάρωση και εκτόνωση. Έρευνες δείχνουν πως οι άντρες που χαρακτηρίζονται από πρόωρη εκσπερμάτωση, συνήθως είναι αγχώδεις και βιαστικοί. Ένα μάθημα πιλάτες θα τον βοηθήσει να ηρεμήσει και να επιδιώξει μία αισθησιακή σεξουαλική εμπειρία χωρίς καμία βασύνη.

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response