ευχες για γιορτη

Ευχές για ονομαστική γιορτή

Τι να ευχηθείς σε κάποιον που γιορτάζει σήμερα;

Θέλεις να ευχηθείς σε κάποιον για την ονομαστική γιορτή; Είσαι στο πιο σωστό μέρος, καθώς έχουμε συγκεντρώσει αποκλειστικά για σένα τις πιο ξεχωριστές, πρωτότυπες ευχές για τα καλύτερα χρόνια πολλά! Μη χάνεις χρόνο με το να σκεφτείς τι μπορείς να ευχηθείς, όταν παρακάτω μπορείς να διαβάσεις ευχές για όλες τις περιστάσεις και για όλους τους ανθρώπους στη ζωή σου.

Γιορτάζει κάποιος από τη παρέα σου; Οικογενειακό πρόσωπο; Ο/Η σύντοφός σου; Κάποιος συνάδελφος; Όποιο και να είναι το πρόσωπο που γιορτάζει σήμερα, παρακάτω θα βρεις ξεχωριστές ευχές  που θα κάνουν την ονομαστική γιορτή του λίγο πιο όμορφη. Εξάλλου, ακόμη και να είναι κάποιος που δεν συναντάς ή μιλάς συχνά, γιατί να μην κάνεις μία όμορφη κίνηση και να φωτίσεις λίγο τη μέρα τους με μία ευχή για τη γιορτή τους;

Έτσι λοιπόν, μη χάνεις χρόνο με το να ψάχνεις αλλού και δες τις παρακάτω ευχές για γιορτή. Θα βρεθείς ανάμεσα σε πολλές ενδιαφέρουσες και μοναδικές επιλογές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μπορείς να κάνεις απλά αντιγραφή επικόλληση την  ευχή που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου περίπτωση και να φτιάξεις την ημέρα της ονομαστικής γιορτής κάποιου τόσο απλά και γρήγορα!

Γενικές ευχές για γιορτή

Παρακάτω θα βρεις κάποιες ευχές που ταιριάζουν σχεδόν παντού! Όσο κοντά και να είστε με το πρόσωπο που γιορτάζει, ή ακόμη και να είναι κάποιος που βλέπεις σπάνια, με μία ευχή σαν τις παρακάτω, θα μπορείς να του πεις χρόνια πολλά και να βγεις από κάποια αμήχανη θέση. Μπορείς εννοείται να συνδυάσεις μερικές φράσεις από κάθε ευχή, έτσι ώστε να φτιάξεις το ιδανικό ”κοκτέιλ” που σου ταιριάζει και να βγεις ασπροπρόσωπος-η!

☆ Να χαίρεσαι το όμορφο όνομα σου και να περάσεις υπέροχα σήμερα!

☆ Χρόνια σου πολλά και καλά! Εύχομαι να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε αυτή τη ξεχωριστή μέρα!

☆ Για την ονομαστική σου γιορτή θα ήθελα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, χρόνια καλά! Υγεία και ευτυχία, πολλά φιλιά!

☆ Να χαίρεσαι το όνομα σου και να περάσεις μία ξεχωριστή μέρα, όσο ξεχωριστή είσαι και εσύ!

☆ Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Να έχεις ό,τι επιθυμείς, υγεία πάνω απ΄όλα και φυσικά επιτυχίες σε κάθε τομέα! Αξίζεις τα καλύτερα και εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους και τα όνειρά σου!

☆ Για τη γιορτή σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, να ξεχάσεις όλα τα προβλήματα και να νιώσεις ξεχωριστός! Αυτή είναι η μέρα σου, χρόνια πολλά!

☆ Χρόνια πολλά αγαπημένε/αγαπημένη μου, δεν θα σου ευχηθώ παρά ευχηθώ υγεία γιατί όλα τα υπόλοιπα ξέρω ότι θα τα πραγματοποιήσεις! Είσαι από τα πιο ξεχωριστά και έξυπνα άτομα και πιστεύω σε σένα! Να χαίρεσαι το όνομά σου λοιπόν και να τα εκατοστήσεις.

☆ Εύχομαι η ονομαστική σου γιορτή να είναι τόσο όμορφη όσο εσύ! Να περάσεις ωραία και να ευχαριστηθείς τη κάθε στιγμή, χρόνια σου πολλά και από εμένα!

☆ Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να σου στείλω τις ευχές μου σήμερα! Να χαίρεσαι το όνομα σου και να έχεις πάντα υγεία, χαρά και ευλογία.

☆ Σου στέλνω τις πιο θερμές ευχές για την ονομαστική σου γιορτή! Θα ήθελα να είμαι μαζί σου να το γιορτάσουμε, αλλά παρόλο αυτά ξέρω ότι θα έχεις μία υπέροχη μέρα μπροστά σου! Να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται, να νιώσεις ξεχωριστός/ή και να τα εκατοστήσεις.

☆ Εννοείται δεν θα ξεχνούσα σήμερα να σου στείλω χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Να χαίρεσαι το όμορφο  όνομα σου και να έχεις ό,τι επιθυμείς, να γελάς συχνά και να συνεχίσεις να φωτίζεις τους γύρω σου όπως κάνεις πάντα!

☆ Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό/γλυκιά! Να χαίρεσαι το όνομα σου και να περάσεις όμορφα σήμερα, το αξίζεις! Φιλιά πολλά και ελπίζω να βρεθούμε σύντομα, να προσέχεις!

☆ Ανάμεσα στις πολλές ευχές που θα ακούσεις σήμερα, δεν θέλω να παραλείψω και εγώ τη δική μου, χρόνια σου πολλά και καλά και εύχομαι επιτυχία σε κάθε τομέα και εννοείται υγεία πάνω απ’όλα! Να περνάς όμορφα ό,τι και αν κάνεις, με όποιους και να είσαι.

Ρομαντικές ευχές για γιορτή συντρόφου/συζύγου/αγοριού

Θέλεις να ευχηθείς χρόνια πολλά στο πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σου, αλλά δεν βρίσκεις τις λέξεις να εκφράσεις πόσο σημαντικός/ή είναι για σένα; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου, η ομάδα του ΕLI είναι εδώ για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και σου προσφέρει τις καλύτερες ευχές που μπορείς να στείλεις σε κάποιον που αγαπάς, ή κάποιον που σημαίνει πολλά για σένα.

Αν είσαι ερωτευμένος/η, δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τις παρακάτω προτάσεις και να εκπλήξεις το άλλο σου μισό με μία όμορφη ευχή, που δεν θα περάσει απαρατήρητη φυσικά!

ευχες για γιορτη

☆ Να χαίρεσαι το όνομα σου αγάπη μου! Έχω σήμερα την ευκαιρία να σου πω πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για εμένα! Είσαι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου και τα κάνεις όλα πιο όμορφα με τη παρουσία σου. Να χαίρεσαι το όνομά σου και να ξέρεις ότι ανυπομονώ να περάσουμε αξέχαστες στιγμές μαζί!

☆ Χρόνια πολλά και όμορφα στο πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου! Τι θα έκανα χωρίς εσένα; Χαίρομαι τόσο που σε έχω στη ζωή μου και μπορώ να σε αποκαλώ δικό/δική μου, ένα τεράστιο προνόμιο και τεράστια ευτυχία παράλληλα. Σε ευχαριστώ για όλα! Χρόνια σου πολλά και πάλι και να ξέρεις πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για μένα.

☆ Όμορφέ μου/Όμορφή μου να χαίρεσαι το όνομα σου! Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής, χαρούμενος/η (εννοείται μόνο μαζί μου χαχα) και να ξέρεις ότι θα είμαι δίπλα σου σε κάθε βήμα, σε κάθε απόφαση, σε κάθε εμπόδιο. Χρόνια πολλά και υπέροχα σαν εσένα!

☆ Σήμερα δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα! Γιορτάζει ο έρωτας μου, το άλλο μου μισό, το άτομο που μου σπάει περισσότερο τα νεύρα αλλά δεν θα ήθελα να τον/την αλλάξω με τίποτα. Χρόνια σου πολλά!

☆ Να χαίρεσαι το όνομα σου αγάπη μου όμορφη, να ξέρεις ότι σήμερα γιορτάζω και εγώ γιατί έχω κάποιον τόσο σπουδαίο και ξεχωριστό όπως εσένα – σε ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τρυφερότητα. Χρόνια πολλά λοιπόν, να χαίρεσαι το όνομα σου και να θυμάσαι πως είσαι το πιο ξεχωριστό άτομο που έχω γνωρίσει. Σ’αγαπώ!

☆ Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το πόσο τυχερός/τυχερή νιώθω που έχεις μία τόσο σημαντική θέση στη καρδιά μου! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον άνθρωπο που κάνει εμένα το πιο ευτυχισμένο άτομο στον κόσμο. Σε αγαπάω άπειρα!

☆ Να χαίρεσαι το όνομα σου μοναδικέ/μοναδική μου! Μπορεί να μη στο λέω συχνά, αλλά να ξέρεις σ ‘αγαπάω ως το άπειρο και σε ευχαριστώ για όλες τις γλυκές αναμνήσεις που έχουμε δημιουργήσει μαζί. Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα παραπάνω! Χρόνια πολλά!

Ευχές για γιορτή μητέρας

Επειδή λοιπόν κάθε μητέρα είναι ηρωίδα, αξίζουν τις καλύτερες και τις πιο μοναδικές ευχές του κόσμου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν συχνά να βρίσκουν τις σωστές λέξεις για να εκφράσουν την αγάπη, τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη προς τη μητέρα σου, οπότε για να σε βγάλουμε από αυτή τη δύσκολη θέση, σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε μερικές ευχές αν γιορτάζει η μαμά σου.

ευχες για γιορτη

☆Να χαίρεσαι το όνομα σου μανούλα μου γλυκιά! Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα, είσαι το πρότυπο όλων μας και σε θαυμάζουμε για τη δύναμη, την επιμονή και την άπειρη αγάπη και στοργή που μας δίνεις.

☆Χρόνια πολλά στη πιο όμορφη, δυνατή, στοργική γυναίκα που ξέρω! Είσαι μία πραγματική ηρωίδα και αξίζεις όλη την ευτυχία του κόσμου!

☆Χρόνια πολλά μαμά! Να χαίρεσαι το όνομα σου και να ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ, ακόμη και αν μεγαλώνω και δεν στο δείχνω. Εύχομαι να είσαι υγιής, χαρούμενη και να ξέρεις πόσα σημαίνεις για την οικογένεια μας, χωρίς εσένα αυτό το σπίτι δεν θα υπήρχε!

 

Εσύ ποια ευχή θα χρησιμοποιησεις; Ποια σου άρεσε περισσότερο; Πες μας κάτω στα σχόλια!

Μη ξεχάσεις να δεις επίσης:

Πως να φτιάξεις τη διάθεση κάποιου

Πως να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες για το instagram

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response