Αναμφισβήτητα το animal print είναι η απόλυτη τάση φέτος τον χειμώνα με το λεοπάρ και το φίδι να έχουν την τιμητική τους.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην δαχείριση αυτών των μοτίβων, καθώς αν προβούμε σε υπερβολές τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουμε ένα κιτς outfit – κάτι το οποίο σίγουρα δεν θέλουμε. Για το λόγο αυτό θα σου παρουσιάσω 2 οικονομικές προτάσεις ώστε να εντάξεις αυτό το trend στα outfits σου ομαλά και αγοράζοντας κομμάτια διαχρονικά που δεν θα φύγουν από τη μόδα σε 1-2 χρόνια.

Επέλεξε ένα φουλάρι ή κασκόλ με animal print μοτίβο

Φέτος είναι πολύ εύκολο να βρεις ένα στη αγορά. Η επιλογή αυτή έχει τα παρακάτω θετικά.

Αρχικά, ένα φουλάρι ή κασκόλ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ τις κρύες μέρες του χειμώνα. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο μπορείς να αποκτήσεις ανεξάρτητα το budget σου καθώς οι τιμές έχουν μεγάλο εύρος. Θα βρεις και πολύ φθηνά και πολύ ακριβά ανάλογα με το brand και την ποιότητα. Επίσης ένα animal print αξεσουάρ όπως αυτό μπορεί πραγματικά να απογειώσει ένα basic outfit. Είναι η πιο εύκολη επιλογή για να είσαι stylish τις ημέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο για να σκεφτείς τι θα φορέσεις.

Ενδεικτικά, συνδύασα αυτό το ασπρόμαυρο λεοπάρ φουλάρι με ένα total black look και ένα nude πανωφόρι για μία βόλτα στο κέντρο του Λονδίνου. Ένα απλό κατά τ’άλλα outfit αναβαθμίστηκε αμέσως με αυτή την προσθήκη!

Φόρεσε ένα κορμάκι με animal print μοτίβο 

Γενικά τα έντονα μοτίβα έρχονται και φεύγουνε από τη μόδα εκτός από εξαιρέσεις όπως το λεοπάρ.

Τα κορμάκια είναι από μόνα τους ένα basic στοιχείο στην γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς συνδυάζονται εύκολα με φούστα ή παντελόνι και σταθεροποιούνται πολύ καλύτερα στο σώμα συγκριτικά με μία απλή μπλούζα. Ένα κορμάκι λοιπόν με print διάθεση είναι μία έξυπνη και οικονομική επιλογή καθώς δεν πρόκειται για κάποιο πολύ εκεντρικό κομμάτι όπως πχ ένα λεοπάρ ή φιδίσιο παντελόνι.

Μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits βασιζόμενη σε αυτό. Επίσης μπορείς να διαλέξεις κάποιο animal print με τροποποιημένο χρωματισμό. Για παράδειγμα , αγόρασα ένα κορμάκι με λεοπάρ μοτίβο σε πορτοκαλί και μπλε σκούρα αποχρώσεις ξεφεύγοντας από το κλασσικό καφέ-μαύρο.

Γενικότερα απέφυγε να αγοράσεις πολλά εκκεντρικά και ακριβά animal print κομμάτια καθώς σύντομα θα φύγουν από τη μόδα (πχ animal print μπότες , παντελόνια , παλτό ). Μπορείς να είσαι in fashion αποκτώντας οικονομικά και διαχρονικά κομμάτια!

Tags : animal print
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Βάλλια Σταφυλαράκη
Ονομάζομαι Βάλλια Σταφυλαράκη και είμαι 19 χρονών. Σπουδάζω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παράλληλα ασχολούμαι με το blogging καθώς πιστεύω ότι: >> Είναι ωραίο να γράφεις κάπου τις σκέψεις και τις ιδέες σου όμως είναι ακόμα πιο ωραίο να τις μοιράζεσαι! >> Στο blog μου θα βρεις θέματα που αφορόυν τον σύγχρονο τρόπο ζωής όπως Fashion, Lifestyle και Shopping τα οποία αναλύονται με βάση την προσωπικότητά μου. Καθώς όμως μου αρέσει να μοιράζομαι τις εμπειρίες και τις σκέψεις μου έχω δημιουργήσει 3 πιο »προσωπικές» στήλες : Travel, Vallia’s Diary και Events αντίστοιχα. Για αυτό και το blog ονομάζεται It’s my Secret World.

Leave a Response