Για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει γυμνάζεστε και να δέχεστε προκλήσεις τακτικά με νέους τρόπους. Έτσι, ενώ οι κλασικές κινήσεις, όπως τα pushups, τα lunges και τα καθίσματα, είναι οι βάσεις οποιουδήποτε καλού σχεδίου προπόνησης, αλλάζοντας τον τρόπο που εκτελείτε αυτές τις ασκήσεις κάθε 2 εβδομάδες μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να μείνετε στάσιμοι και την πλήξη στο γυμναστήριο και να μειώσετε την απώλεια λίπους.

Resistance band workout!🦄 Video by @h3idy23 #squats

A post shared by Squats (@squats) on

Λατρεύω αυτή την άσκηση επειδή ανασηκώνει και τονώνει τους γλουτούς και ενεργοποιεί ολόκληρο τον πυρήνα μου (πράγμα που βοηθά στην πρόληψη του πόνου στην πλάτη.) Λυγίστε μπροστά στους γοφούς σας και χαμηλώστε αργά το σώμα σας όσο μπορείτε. Στη συνέχεια πιέστε το σώμα σας πίσω στην αρχική θέση. Χρησιμοποιήσετε τους γλουτούς σας για να σπρώξετε τους γοφούς σας μπροστά. Κρατήστε το στήθος επάνω σε όλη την κίνηση.

Tag a friend who @squats Video by @krissycela #squats

A post shared by Squats (@squats) on

Αυτή η άσκηση είναι το μυστικό μου όπλο για να σφίξω και να συρρικνώσω τη μέση μου. Δουλεύει τους κοιλιακούς, καθώς και την μέση και την πλάτη. Φυσικά, η ενδυναμωση των γλουτών είναι η προτεραιότητα σε αυτή την παρακάτω άσκηση. Η χρήση της μπάλας κάνει την άσκηση διασκεδαστική, ευχάριστη, και την κρατάει σε ήπιους βαθμούς.

Love this workout! Video by @stef_fit_

A post shared by Squats (@squats) on

Ενσωματώστε την υψηλή ένταση στη ρουτίνα σας για να καψετε περισσότερες θερμίδες σε μικρότερο χρονικό διάστημα, σε αντίθεση με τη μεγάλη, αργή άσκηση αντοχής. Στοχεύει τους μυς του οπίσθιου άκρου σας, που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την κοιλιά επίπεδη. Ο λόγος: Όταν οι γλουτοί σας είναι αδύναμοι – όπως συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες – η κορυφή της λεκάνης σας κλίνει προς τα εμπρός. Αυτό όχι μόνο δίνει άγχος στο κάτω μέρος της πλάτης σας, αλλά προκαλεί το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς σας.

https://www.instagram.com/p/BUhsomGhC5y/?taken-by=meggan_fit_music&hl=en

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response