Τα ξανθά πλατινέ μαλλιά είναι πιο in από ποτέ!

Ήταν πάντα το χρώμα μαλλιών για τα πιο cool κορίτσια στο Hollywood και σταδιακά αγαπήθηκε από όλες τις γυναίκες στο κόσμο χάρη στην μοναδικότητά του και πόσο πολύ μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση, μόνο όμως αν ξέρεις τους υπότονους  επιδερμίδας έχεις και αν σου ταιριάζει.

Η Dua Lipa είναι η τελευταία celebrity που έκανε την μεγάλη αλλαγή, από μελαχρινή σε πλατινέ ξανθό και μας ξάφνιασε όλους! Ωστόσο, όπως θα δεις και παρακάτω, κράτησε την κάτω βάση σκούρα, και αμέσως έγινε έμπνευση για αλλαγή για πολλούς από τους fans της!

Πριν αποφασίσεις να δεις και εσύ να κάνεις το μεγάλο βήμα, διάβασε πρώτα τα tips από την καλύτερη κομμώτρια, την Maria Dowling, βραβευμένη για τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα στο Ντουμπάι.

Οι ”ψυχρές” αποχρώσεις του δέρματος είναι αυτές που αναδεικνύουν καλύτερα το πλατινέ. Αν έχεις ροζ επιδερμίδα ή με ροζ ή μπλε υποτόνους, τότε πολύ πιθανόν να είναι ένα χρώμα μαλλιών που σου ταιριάζει.

Για περισσότερη έμπνευση, δες παρακάτω τις ιδέες από τις celebrity και έξτρα συμβουλές που έχουμε ετοιμάσει για σένα, έτσι ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα!

#1 Dua Lipa

Η αγαπημένη μας pop star δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις αλλαγές που κάνει – όχι μόνο στα κουρέματα, όπως μας είχε συνηθίσει, αλλά τώρα αλλάζει στρατόπεδο και παίρνει το μέρος των #blondeteam! Πόσο πρωτότυπη η σκούρα μαύρη βάση κάτω από το ξανθό χρώμα; Το αγαπήσαμε!

#2 Rita Ora

Η Rita Ora έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί, όχι μόνο για τα νέα της μουσικά βίντεο, αλλά και για την καθημερινή προσωπική της εμφάνιση.

Αν και η επιδερμίδα της τείνει προς τους ζεστούς τόνους, έχει συνδυάσει το ξανθό πλατινέ με χρυσές ανταύγειες, κάτι που μπορείς να κάνεις και εσύ, αφήνοντας την ρίζα πιο σκούρη.

Εκτός από την σωστή απόχρωση του ξανθού, αυτό που έχει επίσης έχει μεγάλη σημασία είναι ο κομμωτής που θα εμπιστευτείς.

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βάφεις τα μαλλιά σου συχνά, αλλά το πλατινέ θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή κατά την διάρκεια της βαφής. Αν δεν πραγματοποιηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, πολύ πιθανόν να καταστρέψεις την φυσική τρίχα.

#3 Katy Perry

Αν έχεις γαλάζια μάτια, και ειδικότερα αυτά που στην έκθεση ηλίου εμφανίζουν γκρι απόχρωση, τότε το πλατινέ ξανθό να είναι αυτό που θα σου ταιριάζει γάντι. Έχουμε συνηθίσει την Katy Perry μελαχρινή, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι δείχνει πιο φανταστική από ποτέ!

Επίσης σημαντικό:

Ο κομμωτής έχει την υποχρέωση να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Αν λοιπόν είσαι μελαχρινή/καστανή, μην περιμένεις να γίνεις ξανθιά, και ακόμη πιο δύσκολο να αποκτήσεις την απόχρωση του πλατινέ. Θα χρειαστείς αρκετές επισκέψεις, αλλά θα ξέρεις ότι θα έχεις κάνει την λιγότερη βλάβη στα μαλλιά σου και το αποτέλεσμα θα είναι στο τέλος το καλύτερο.

#4 Kim Kardashian

Μία ακόμη αγαπημένη μελαχρινή είναι η Kim Kardashian, η οποία όσους θαυμαστές έχει, άλλους τόσους haters.

Σ’αυτό ωστόσο που πρέπει να συμφωνήσουμε είναι ότι δείχνει πάντα στα καλύτερά της και εντυπωσιακή. Το ξανθό πλατινέ που κράτησε για λίγο καιρό ήταν μία έκπληξη για όλους, αλλά και μία ανανέωση για το look της.

#5 Khloe Kardashian

Το ίδιο βήμα ακολούθησε και η Khloe Kardashian με την αδερφή της, με μία πιο ζεστή απόχρωση που αναδεικνύει το χρώμα των ματιών της.

View this post on Instagram

Hydrated and Healthy!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Μάσκα μαλλιών 

TIP: Μία μέρα πριν το ραντεβού στο στο κομμωτήριο, κάνε μία μάσκα ενυδάτωσης στα μαλλιά. Μπορείς να την ετοιμάσεις και με απλά υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι.

Αυτά που χρειάζεσαι είναι:

  • 1 αυγό
  • 1 έλαιο μαλλιών (αυτό που χρησιμοποιείς γενικά, είτε argan, είτε λάδι καρύδας)

Ανέμειξε τα δύο υλικά σε ένα μπολάκι και κάνε μασάζ από την ρίζα μέχρι τις άκρες των μαλλιών. Τύλιξε τα μαλλιά σου με μία πετσέτα και άφησε το να δράσει όλη τη νύχτα – όση περισσότερα ώρα, τόσο πιο αποτελεσματική η μάσκα.

Μην ξεχάσεις να δεις:

Πως να φροντίσεις τα μαλλιά σου μετά το ντεκαπάζ!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response