Κάνε και εσύ like στην νέα σελίδα και γίνε μέρος της παρέας μας:  Ανομολόγητα Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η σημερινή δημοσίευση θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στις ανώνυμες εξομολογήσεις τους στην (αν)επίσημη σελίδα στο Facebook, ” Ανόμολόγητα Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης”.

Αν δεν ξέρεις περι τίνος πρόκειται, τότε μάλλον δεν είσαι φοιτητής. ( Αλλά παρόλο αυτά, διαβάζεις αυτό το άρθρο, και πολύ καλά κάνεις, γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ενημέρωση.) Για να μπουν όλοι στο κλίμα, πρόκειται για μία σελίδα με 70.000 περίπου μέλη, η οποία συνεχώς διευρύνεται και μεγαλώνει!

Σ’αυτή την σελίδα λοιπόν, κάθε φοιτητής ή φοιτήτρια μπορεί πολύ απλά και εύκολα να στείλει μήνυμα στον admin και να εξομολογηθεί ανώνυμα το πρόβλημα του, το πόνο του, τις σκέψεις του, κάτι που τον ενοχλεί, η απλά να μοιράσει οτιδήποτε περνάει από το μυαλό του.

Οι περισσότερες αναρτήσεις όπως έχουμε δει, περιλαμβάνουν σαρκαστικα σχόλια, που προκαλούν γέλιο ή σε ειδικές περιπτώσεις εκνευρισμό αν τύχει να θίγεται κάποιος, αλλά σε κάθε περίπτωση, οι σοβαρές δημοσιεύσεις δεν είναι τόσο συχνές όσο οι αστείες και οι χλευαστικές.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν ο admin της σελίδας των Ανομολόγητων Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δημοσιεύει όλα τα μηνύματα που λαμβάνει, και ποιό είναι το κριτήριο επιλογής του. Ένα άλλο στοιχείο για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι είναι η ταυτότητα του admin. Μήπως σας θυμίζει λίγο Gossip Girl; Ένας admin να λαμβάνει μηνύματα και να τα δημοσιεύει σε μεγάλο κοινό, χωρίς εμείς να ξέρουμε ποιός είναι;

Όπως και να έχει, η πλατφόρμα αυτή έχει τεράστια απήχηση στους φοιτητές και είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία!

Ποιά είναι η δική σας γνώμη για τα Ανομολόγητα Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης;

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response