”Πως θα πετύχω τους στόχους μου;”

Η ερώτηση που κάνουμε στον εαυτό μας, στην οικογένειά μας, αλλά και θέμα συζήτησης μεταξύ φίλων. Ξέρουμε όλοι ότι η απάντηση δεν είναι μόνο μία λέξη, ούτε μπορεί κανείς να την προσεγγίσει εύκολα.

Για να πετύχεις στη ζωή σου, να έχεις αυτοπεποίθηση, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν την διαφορά και συμβάλλουν σε αυτό. Για πολλούς, αυτοί οι παράγοντες είναι καθορισμένοι, καθώς προέρχονται από ένα οικογενειακό περιβάλλον που τους προσφέρει τις ευκαιρίες για να εξελιχθούν σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ωστόσο, το οικονομικά ευκατάστατο background συνδέεται πάντα με την προσωπική ή επαγγελματική ευτυχία; Το να δουλεύεις σε μία μεγάλη εταιρεία είναι το κλειδί για να πετύχεις στη ζωή σου; Μια καλή δουλειά είνα

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Τι είναι αυτό που συνδέει όλους τους πετυχημένους ανθρώπους; Ποιο είναι το κοινό στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψη και να τα εφαρμόσουμε στη δική μας ζωή;

Τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις;

Το παρακάτω βίντεο είναι σίγουρα ένα από αυτά που πρέπει να δει ο καθένας μας στη ζωή του. Είναι ένα TED Talk στα αγγλικά, που μπορείς να επιλέξεις ελληνικούς υπότιτλους και να το παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε.

Τα 8 μυστικά της επιτυχίας

Τα 8 μυστικά της επιτυχίας από τον Richard St. John είναι ίσως αυτό που σου έλειπε για να ξεκινήσεις δυναμικά και να φτάσεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα δουλειά, η επιτυχία στις εξετάσεις, ή να κατακτήσεις το άλλο σου μισό – όποιος και να είναι ο στόχος σου, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι ίδια.

Ιδιαίτερη και πρώτη βαρύτητα έχει το πάθος. Δεν συνδέεται με το ερωτικό κομμάτι, αλλά με τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την θέληση που είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν είναι τυχαίο που στην αρχή είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουμε και να δουλέψουμε, και ύστερα από κάποιες μέρες ή εβδομάδες αρχίζει να μας καταλαμβάνει η τεμπελιά και ίσως η απαισιοδοξία.

Υπάρχουν λοιπόν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις το επίπεδο ενθουσιασμού το ίδιο, μέχρι να τα καταφέρεις. Κάθε μέρα δεν θα είναι ίδια, αλλά θα είναι σίγουρα μια μέρα πιο κοντά στους στόχους σου.

Η πρόοδος δεν θα είναι τεράστια κάθε μέρα, αλλά οι προσπάθειες που θα καταβάλλεις θα πρέπει να είναι.

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης να δεις:

Πως να μην τεμπελιάζεις συνέχεια;

12 επαγγέλματα που μπορείς να κάνεις από το σπίτι

Η πρωινή ρουτίνα που θα σε κάνει πιο χαρούμενο

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response