Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι στοιχείο που εκφράζει την βαθύτερη δέσμευση ενός ζευγαριού, και γι’αυτό πρέπει να επιλεχθεί με σημαντική προσοχή! Φέτος, η τάση έχει απομακρύνει τα κλασσικά μονόπετρα δαχτυλίδια, και έχει φέρει στην επιφάνεια χρώματα που θυμίζουν θάλασσα, ουρανό, και λουλούδια.

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ένα διαχρονικό κόσμημα που θα μας συνοδεύει καθ’όλη την διάρκεια της ζωής μας, οπότε η επιλογή του πρέπει να γίνει προσεκτικά!  Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν το δαχτυλίδι τους να αντιπροσωπεύει την κομψότητα, και άλλες γυναίκες, λάτρεις του μαξιμαλισμού, θέλουν να νιώθουν μοναδικές με πιο εκλεπτυσμένες, λεπτομερείς επιλογές.

Δες παρακάτω τα πιο διάσημα δαχτυλίδια αρραβώνων, και πόσο κοστίζουν και βρες το ιδανικό για εσένα!

Allurez, $1.850

Ροζ χρυσό

Ένα δαχτυλίδι με ροζ χρυσή πέτρα, για τις γυναίκες που λατρεύουν να είναι minimal. Ένα τέτοιο δαχτυλίδι σε εκφράζει απόλυτα αν θέλεις να είσαι απλή αλλά και λαμπερή.

Gemvara, $1.245

Aquamarine

Βάλε χρώμα και λάμψη στα δάχτυλά σου, με αυτό το μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων, που θυμίζει τον βυθό της θάλασσας. Ταιριάζει απίστευτα σε ανοιχτές επιδερμίδες.

3.Sheffield, $5.500

Αν είσαι μία γυναίκα που λατρεύει την πολυτέλεια, το δαχτυλίδι αρραβώνων Sheffield είναι για σένα. Προφανώς δεν είναι από τα οικονομικά δαχτυλίδια αρραβώνων, αλλά αν είναι μέσα στο μπάτζετ που μπορείς να διαθέσεις, σίγουρα να το αποκτήσεις.

4.Tacori, $760

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων βγαλμένο από παραμύθι είναι το παρακάτω! Το βιολετί χρώμα συνδυασμένο με το χρυσό θα σε κάνει να νιώσεις πριγκίπισσα, και επειδή έχεις βρει τον πρίγκιπά σου, το Tacori δαχτυλίδι, θα ολοκληρώσει το παραμύθι σας!

5.Ritani, $3.360

Μία κλασσική επιλογή είναι το παρακάτω, από την συλλογή Ritani. Η απλότητά του δεν αναιρεί την εντύπωση που θα κάνει όταν το φορέσεις!

6. Single Stone, $4.400

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα χρώματα. Δημιουργείται μία εντυπωσιακή και καθηλωτική εικόνα με το παιχνίδι ανάμεσα στο μαύρο και στο σκούρο βιολετί χρώμα του διαμαντιού.

7. Blue Nile, $770

Όποια και να είναι η ηλικία σου, αν θέλεις να νιώθεις girly και παιχνιδιάρα για το υπόλοιπο της ζωής, μην παραλείψεις να διαλέξεις ανάλογο δαχτυλίδι! Τι καλύτερο από την παρακάτω μοναδική επιλογή;

8.Allurez, $3.950

Υπάρχουν δαχτυλίδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν πριγκίπισσα, άλλα πιο θηλυκή, αλλά πιο κλασσική και κομψή. Το παρακάτω θα σου προσφέρει μία αίσθηση δυναμισμού και διαχρονικότητας, με το μοναδικό του χρώμα και τις πανέμορφες λεπτομέρειες.

9. Jack Vartanian, $3.500

Θέλεις το δαχτυλίδι σου να αποπνέει έναν αέρα κλασσικής και διαχρονικής αξίας, η οποία δεν θα πέσει ποτέ στο χρηματιστήριο της ομορφιάς; Το παρακάτω από τον μοναδικό Jack Vartanian υπόσχεται να σου χαρίσει αυτό που ψάχνεις.

10. Allurez, $710

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων δεν χρειάζεται να έχουν το μονότονο σχήμα στα οποία τα έχουμε συνηθίσει. Ο σύγχρονος οδηγός επιβάλλει μοναδικά σχέδια, πέρα από τα παραδοσιακά.

11. Erica Courtney, $15.000

Αν θέλεις να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι, πρέπει να έχεις και το ανάλογο δαχτυλίδι! Το παρακάτω είναι η τέλεια επιλογή, που αν λατρεύεις το στυλ του μαξιμαλισμού, θα σου κλέψει την καρδιά.

12. Brilliant Earth, $1.600

Σε γήινη απόχρωση, το παρακάτω δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ιδανικό για τις γυναίκες με effortless chic στυλ, και ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες.

 

13. Erica Courtney, $10.000

Από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια είναι αδιαμφισβήτητα το παρακάτω! Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την εκλεπτυσμένη ομορφιά αυτού του δαχτυλιδιού.

14.Anna Sheffield, $6.925

Η παρακάτω επιλογή είναι μία πρόσφατη κυκλοφορία και έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες που το προτίμησαν. Ταιριάζει τέλεια σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες και δίνει λάμψη και κύρος.

15.Adel Chefridi, $11.700

Αγαπημένο δαχτυλίδι από το κοινό, είναι αυτό από Adel Chefridi. Η λιτότητά του το καθιστά ιδανικό για εσένα που δεν θέλεις η επισημότητα του αρραβώνα να σχετίζεται με έντονα και μεγάλα δαχτυλίδια.

16. Yael Design, $4.931

Το παρακάτω δαχτυλίδι αρραβώνων δεν περνάει απαρατήρητο από καμία γυναίκα. Το ροζ χρυσό συνδυασμένα με λευκά μικρά διαμάντια, και το υπέροχο κόκκινο διαμάντι, είναι ένα σύμβολο θηλυκότητας και γοητείας.

17.Gemvara, $5.380

Πολυτελές και κλασσικό, το παρακάτω δαχτυλίδι εντυπωσιάζει με το σμαραγδί διαμάντι και το απλό του σχήμα. Αν θέλεις κομψότητα, η Gemvara φροντίζει να την αποκτήσεις.

18. Ritani, $575

Το δαχτυλίδι αρραβώνων ritani ξεχωρίζει με το σχήμα και το χρώμα του. Αν θέλεις ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που να είναι μοναδικό, το παρακάτω σίγουρα θα σε κερδίσει.

19.Yael Design, $11.000

Από τα ακριβά δαχτυλίδια σε αυτή την λίστα, είναι το παρακάτω. Το σκούρο μπλε διαμάντι προσφέρει μία βασιλική εικόνα σε αυτό το δαχτυλίδι, και το καθιστά μοναδικό.

Ποιο δαχτυλίδι σου έκλεψε την καρδιά;

Μην ξεχάσεις να δεις επίσης:

Τι κρατάει μία δυναμική και πετυχημένη γυναίκα στην τσάντα της!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response