Το τελευταίο καιρό είναι γεγονός ότι το όνομα του Trump είναι παντού. Τον ακούς στην τηλεόραση, στο ράδιο, στην καφετέρια, τον βλέπεις στα σόσιαλ, και αναρωτιέσαι, γιατί τόση εμμονή με αυτή την προσωπικότητα; Σίγουρα μας τράβηξε το ενδιαφέρον που ένας επιχειρηματίας κατέβηκε στις εκλογές και η έντονη ζωή του έχει δώσει αφορμές στα blogs να γράψουν γι’αυτόν.

O Donald Trump κέρδισε τις εκλογές, και θα βρίσκεται στην επικαιρότητα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τουλάχιστον! Διάβασε παρακάτω μερικές ενδιαφέροντες πληροφορίες.

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο ξεχωριστά γεγονότα για τον Ντόναλντ Τραμπ που πολλοί δεν ξέρουν. Το 1990 κινδύνεψε να τα χάσει όλα, και μέσα στα επόμενα 4 χρόνια κατάφερε να ξεπληρώσει τα προσωπικά του δάνεια που έφθαναν τα $900 εκατομμύρια και μείωσε τα χρέη της επιχείρησης του με το να πληρώσει  $3.5 εκατομμύρια. Σήμερα, είναι ο πρόεδρος του οργανισμού Trump, στο οποίο έχει ενσωματώσει 100 εταιρείες παγκοσμίως.

Republican presidential candidate, businessman Donald Trump stands during the Fox Business Network Republican presidential debate at the North Charleston Coliseum, Thursday, Jan. 14, 2016, in North Charleston, S.C. (AP Photo/Chuck Burton)


 

Ο Ντόναλτ Τράμπ έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο Fordham, συνέχισε τις σπουδές του στο Wharton School, και τέλος φοίτησε και στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania. Έχει πτυχίο στα οικονομικά.


Κατέχει ένα παλάτι με 18 αίθουσες στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην περιοχή Palm Beach. Ο ίδιος έχει ονομάσει το παλάτι του, φυσικά,  Trump Palace.


Υπάρχει ένα ακόμα fun fact που πρέπει να γνωρίζετε: Ο Donald Trump είχε την ηγεσία της New Jersey Generals του United States Football League.

483208412-real-estate-tycoon-donald-trump-flashes-the-thumbs-up-jpg-crop_-promo-xlarge2


O Donald Trump εκλέχτηκε και ως διοργανωτής καλλιστειών στην Αμερική, και ένα από τα καθήκοντα του ήταν να σιγουρευτεί για την ασφάλεια των κοριτσιών και την ομαλή προετοιμασία τους για τον διαγωνισμό.


Παράξενο; Κι όμως αληθινό. Αυτό οφείλεται στον αλκοολισμό του αδερφού του, υποστηρίζοντας ο ίδιος ότι δεν θέλει και η δική του ζωή να περιστρέφεται γύρω από τα αλκοολούχα ποτά.


Ο λόγος; Τα εχθρικά και προσβλητικά σχόλια του μέσω του λογαριασμού του στο Τουίτερ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι προσβλητικά, αλλά αποτελούν μέρος του λόγου του και του τρόπου έκφρασης του.


Σύμφωνα με έρευνες, ο Τραμπ δεν έχει υπηρετήσει στο στρατό, καθώς μετά τις ανώτερες σπουδές του άρχισε  τις επιχειρηματικές σου κινήσεις και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά εκεί.gty-election-trump-handsout-ps-161108_4x3_992


 

Ένα ερώτημα που τέθηκε κατά την διάρκεια της εκλογικής του εκστρατείας, ενώ παράλληλα η γυναίκα του Melania Trump, δήλωσε σε συνεντεύξεις της πόσο καλές είναι οι σχέσεις τους και πόσο πολύ τον αγαπάει.


 

Πολλά ακούγονται για τον Τράμπ και τις σχέσεις του με την Λατινική Αμερική, και όλοι ανυπομονούν να δουν πως θα διαμορφωθούν οι σχέσεις των δύο χωρών με την ηγεσία του Ντόναλντ.

 


 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!