Τι συμβαίνει με τις γυναίκες και τα παπούτσια; Φαίνεται ότι υπάρχει ένας μαγνήτης που μας τραβάει συνεχώς να αγοράζουμε νέα παπούτσια κάθε στυλ, από αθλητικά μέχρι ψηλές γόβες για να προσθέσουμε στην συλλογή μας. Αγοράζουμε παπούτσια πολλές φορές μόνο και μόνο γιατί είναι λαμπερά, μοδάτα, και ταιριάζουν με κάποιο σύνολο. Το τελευταίο που σκεφτόμαστε δυστυχώς είναι το η άνεση στα πόδια μας! Είμαστε πραγμτικά θύματα της μόδας, αλλά η ομορφιά θέλει θυσίες δεν λένε;

Ωστόσο, καλό θα ήταν να δημιουργήσουμε μία ισορροπία, η οποία θα μας επιτρέπει να φοράμε στυλάτα, σέξι, και κομψά παπούτσια, που θα μπορούμε να περπατάμε με άνεση. Θα κάνουμε μία χάρη στον εαυτό μας, καθώς και χώρο στην ντουλάπα μας αν οργανωθούμε και προσθέσουμε στην συλλογή μας τα κατάλληλα παπούτσια με άνεση και στυλ.

Παρακάτω θα δεις μία λίστα με τα απαραίτητα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην συλλογή σου για να έχεις την λύση σε κάθε σύνολο που θέλεις να φορέσεις. Υπάρχουν διαχρονικά κομμάτια, αλλά και μοδάτα που θα σου λύσουν αμέσως τα χέρια σου χωρίς να πρέπει να αγοράσεις νέα παπούτσια για μία ξεχωριστή εκδήλωση. Μπορείς βέβαια αν τα λατρεύεις τόσο πολύ να αποκτήσεις πέδιλα και flats σε όλα τα χρήματα και σχέδια, ωστόσο τα παρακάτω παπούτσια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες είναι απαραίτητα για την συλλογή σου, και για κάθε κοπέλα ανεξαρτήτου ηλικίας και στυλιστικών επιλογών. Είναι κλασσικά, μπορείς να τα έχεις για χρόνια, να τα συνδυάσεις άνοιξη αλλά και καλοκαίρι για να δώσεις μία ρομαντική και κοριτσίστικη διάθεση στο σύνολό σου. Επίσης, οι μπαλαρίνες είναι άνετες και δεν θα σε κουράσουν καθόλου στο περπάτημα. Είναι σικάτα, και φοριούνται από το πρωί μέχρι και τις απογευματινές ώρες. Συνδυάζονται εύκολα με φούστες, φορέματα αλλά και τζιν. Διάλεξε ένα χρυσό μεταλλικό flat που μπορείς να συνδυάσεις πολύ εύκολα με λευκό, μαύρο, και άλλα ουδέτερα χρώματα, και με πολλά αξεσουάρ χωρίς να υπερφορτώσεις το outfit.

Nude γόβες

Λατρεύουμε τις γόβες γιατί πολύ απλά μεταμορφώνουν την είκονα και το σύνολο μας. Προσθέτουν θηλυκότητα, σέξι διάθεση, και ύψος που πολλές από εμάς επιδιώκουν. Ένα ζευγάρι σε nude απόχρωση είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή με τα παπούτσια σας. Ένα τέτοιο ουδέτερο χρώμα είναι ιδανικό για να το φορέσετε για ένα επίσημο επαγγελματικό ραντεβού,  ή ακόμα και για ένα ρομαντικό δείπνο. Όσες πιο πολλέ φορές τα φορέσετε, τόσο πιο άνετα θα σας είναι στο περπάτημα. Κάντε εξάσκηση στο σπίτι, και επιλέξτε για αρχή μία εξάπντη γόβα, και έπειτα συνεχείστε να αυξάνετε τους πόντους στα μελλοντικά σας παπούτσια!

Μαύρα μινιμαλιστικά καλοκαιρινά πέδιλα

Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα για τους καλοκαιρινούς μήνες που θα λατρέψεις, και φυσικά, χιλιοφορέσεις γιατί είναι σικάτα, minimal, σέξι, και αναδεικνύουν όμορφα τα πόδια. Ταιριάζουν με total white/total black εμφανίσεις, ή με ένα τζιν και χρωματιστό τοπάκι για χαλαρές εξόδους. Είναι ιδανικό για ένα δείπνο, ή βραδινή έξοδο σε κλαμπ, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις που θα πρέπει να κάνεις στην δουλειά σου. Επίσης, μπορείς να φορέσεις μαύρα minimal πέδιλα με boyfriend jeans για ένα μοδάτο και εντυπωσιακό σύνολο.

Flat σανδάλια

Έχεις περάσει ποτέ ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς να φορέσεις χαμηλά πέδιλα; Υποθέτουμε πως η απάντηση είναι όχι! Ένα must για τα καλοκαιρινά σου λουκ, που μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Προτίμησε σανδάλια με ουδέτερο χρώμα για να τα ταιριάξεις με τα περισσότερα σου σύνολα. Φοριούνται από μία απλή βόλτα για καφέ μέχρι για ένα ποτό φορώντας το αγαπημένο σου φόρεμα. Αν θέλεις να το τολμήσεις λίγο περισσότερο, διάλεξε ένα έντονο χρώμα όπως κόκκινο και κίτρινο για πιο τολμηρές εμφανίσεις, αρκεί να κρατήσεις το υπόλοιπο σύνολο σε ισορροπία.

Αθλητικά κλασσικά παπούτσια

Είτε πηγαίνεις στο γυμναστήριο, είτε για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, τα αθλητικά είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Τα πλεονεκτήματα είναι γνωστά, είναι τα πιο άνετα και μπορείς να περπατάς για ώρες κάνοντας τα ψώνια σου. Ένα μοδάτο και μαύρο αθλητικό sneaker θα ταιριάξει με τα περισσότερα ρούχα γυμναστηρίου, αλλά και με ένα τζιν και απλό top. Τα παραπάνω αθλητικά παπούτσια μπορείς να τα φορέσεις επίσης και με ένα denim φόρεμα για μία εξόρμηση το σαββατοκύριακό.

Μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο

Μην βιαστείς να διώξεις τα μποτάκια, μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και στους ζεστούς μήνες. Είναι κλασσικό παπούτσι, που δεν ταιριάζει απλά με παντελόνια και χειμερινά look, αλλά και με ανοιξιάτικα φορέματα, ακόμα και floral που είναι τάση φέτος και θα φορεθεί πολύ. Μπορείς να δεις εδώ τα top ανοιξιάτικα φορέματα που ταιριάζουν τέλεια με μποτάκια.

Ψηλές μπότες

Οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο έχουν γίνει πλέον τάση για ευνόητους λόγους. Μπορούν να μεταμορφώσουν ένα πρωινό λουκ σε βραδινό πολύ εύκολα, κάνοντας κάθε εμφάνιση πιο σέξι. Ταιριάζουν με τζιν για χαλαρές βόλτες, ή με εφαρμοστά pencil φορέματα για πιο ξεχωριστές εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response